Ankaragücü, İstanbulspor'a puan kaptırdı

Ankaragücü, İstanbulspor'a puan kaptırdı
Süper Lig'de 27. hafta maçında Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü, maçın büyük bölümünü 10 kişi oynadığı maçta İstanbulspor'la 1-1 berabere kaldı.Karşılaşmasının 45+8. dakikasında konuk ekip İstanbulspor'un...
Süper Lig'de 27. hafta maçında Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü, maçın büyük bölümünü 10 kişi oynadığı maçta İstanbulspor'la 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmasının 45+8. dakikasında konuk ekip İstanbulspor'un atağında ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Loshaj sol ayağıyla sert vurdu ve top yakın köşeden ağlarla buluştu: 0-1.

Maçın 53. dakikasında ise MKE Ankaragücü beraberliği yakaladı. Sol çaprazdan ceza alanına giren Bassogog sol ayağıyla vuruşunu yaptı ve top uzak köşeden ağlara gitti: 1-1.

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca her iki tarafta sahadan 1 puanla ayrıldı. Bu sonuçla birlikte MKE Ankaragücü 30 puana yükselirken, İstanbulspor 13 puana ulaştı.

Ertaç Özbir kırmızı kart gördü

Öte yandan MKE Ankaragücü ile İstanbulspor arasında oynanan mücadelede iki futbolcu ciddi bir sakatlık geçirdi. Sakatlık esnasında iki takım oyuncuları büyük bir endişe yaşadı. 38. dakikada İstanbulspor'da Emir Kaan Gültekin savunma arkasına sarktı. Bu esnada MKE Ankaragücü kalecisi Ertaç Özbir kalesinden çıkıp rakibine sert bir müdahalede bulundu. Pozisyonun ardından Ertaç direkt kırmızı kartla oyundan atılırken iki futbolcu da yerde hareketsiz şekilde kalınca korku dolu anlar yaşandı. Emir Kaan, oyuna devam edemedi ve yerini Pedrinho'ya bıraktı. İki futbolcu da sedye ile kenara geldi ve oyun yeniden hareketlendi.