Antalyaspor'dan Sagiv Jehezkel sürprizi! İsrailli futbolcunun lisansı çıkartıldı

Antalyaspor'dan Sagiv Jehezkel sürprizi! İsrailli futbolcunun lisansı çıkartıldı
Antalyaspor'dan Sagiv Jehezkel sürprizi! Sözleşmesinin feshedilmesi beklenirken lisansı çıkartıldı.Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel de Süper Lig maçında Trabzonspor'a attığı golden sonra stadyum kameralarıyla...
Antalyaspor'dan Sagiv Jehezkel sürprizi! Sözleşmesinin feshedilmesi beklenirken lisansı çıkartıldı.

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel de Süper Lig maçında Trabzonspor'a attığı golden sonra stadyum kameralarıyla paylaştığı yazılı mesaj nedeniyle gözaltına alınmış ve mahkemeye çıkarılmıştı. Serbest bırakılan Jehezkel İsrail'e dönmüştü. Hava limanında omuzlara alınan 28 yaşındaki futbolcu, yaşadığı süreç dışında herhangi bir röportaj vermemiş ve yorumda bulunmamıştı.

Antalyaspor'da yaptığı gol sevinci sebebiyle Türkiye’den ayrılan ve sözleşmesi fesih edileceği açıklanan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, TFF'ye bildirilen kadroda yer aldı.

Cezasını tamamladı

29 kişilik listede ismi yer alan Sagiv Jehezkel, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK) gelen cezayı da tamamladı. Trabzonspor karşılaşmasında yaptığı gol sevinci sebebiyle 8 maç ceza alan İsrailli, 2-2 sonuçlanan İstanbulspor maçıyla birlikte yeniden forma giyme hakkını elde etti. Başarılı futbolcu, Süper Lig’de Konyaspor, Sivasspor, Kayserispor, Fenerbahçe, Samsunspor, İstanbulspor, Türkiye Kupası’nda da Pendikspor ve Beşiktaş karşılaşmalarında yer almadı. Jehezkel'in geri çağrılması durumunda ilk lig maçında oynama şansı bulunuyor.

FIFA’ya gidiyor

Bu arada İsrailli futbolcunun, avukatı Roi Rosen aracılığıyla kulübe dava açtığı ve durumu da FIFA’ya taşıyacağı öne sürüldü. İsrail medyasında yer alan haber göre; Antalyaspor’dan 4 aylık maaşının verilmesinin yanı sıra sözleşmesinin de fesih edilmesini talep eden İsrailli futbolcunun, bu isteğinin yerine getirilmediği ve bu sebeple konunun mahkemeye taşınacağı vurgulandı. 2026 yılında tamamlanacak sözleşmesinde yer alan tüm ücretin kendisine ödenmesini talep eden 28 yaşındaki futbolcunun, zihinsel olarak zor günler geçirdiği ve imajına da zarar geldiği için ayrıca tazminat davası açacağı ortaya koyulan iddialar arasında yerini aldı.