Antalyaspor’u penaltılarla yendi, bir büyük kupa daha elde etti

Antalyaspor’u penaltılarla yendi, bir büyük kupa daha elde etti
Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 biten karşılaşmada Beşiktaş penaltılarda Antalyaspor’u 4-2 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu.Dev mücadele, Dünya Kupası’na da ev sahipliği yapacak olan Ahmed Bin Ali Stadı’nda oynandı....

Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 biten karşılaşmada Beşiktaş penaltılarda Antalyaspor’u 4-2 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu.

Dev mücadele, Dünya Kupası’na da ev sahipliği yapacak olan Ahmed Bin Ali Stadı’nda oynandı. 33’te Antalyaspor, 74’te kendi ağlarını sarsan Atiba, 90 dakikanın skorunu belirledi.

Uzatmalarda da eşitlik bozulmazken seri penaltı atışlarında rakibine 4-2’lik üstünlük sağlayan Beşiktaş, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nın ardından 2021 Süper Kupa’nın sahibi oldu.

Beşiktaş’ın penaltılarında topu başına geçen Alex Teixeira, Batshuayi, Atiba ve Vida topu ağlara göndermeyi başardı.
Antalyaspor’da ise Güray ile Hakan penaltıda hata yapmadı. Mustafa, Ersin’i, Floranus ise direği geçemedi.

Stat: Ahmed Bin Ali
Hakemler: Halil Umut Meler, Süleyman Özay, Candaş Elbil
Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Montero, Vida, Rıdvan Yılmaz (Dk. 103 Welinton), Atiba, Pjanic (Dk. 68 Umut Meraş), Kenan Karaman (Dk. 80 Emirhan İlkhan), Josef, Larin (Dk. 80 Teixeira), Batshuayi
Fraport TAV Antalyaspor: Boffin, Veysel Sarı, Kudriashov, Eren Albayrak (Dk. 46 Mukairu), Bünyamin Balcı, Poli (Dk. 95 Floranus), Milosevic (Dk. 64 Hakan Özmert), Güray Vural, Ghacha (Dk. 64 Amilton), Doğukan Sinik (Dk. 98 Mustafa Erdilman), Crivelli (Dk. 75 Gökdeniz Bayrakdar)
Goller: Dk. 33 Atiba (Beşiktaş), Dk. 74 Atiba (Kendi kalesine) (Beşiktaş)