Arda Güler'in forma giymesi beklenen Bayern Münih- Real Madrid maçı şifresiz olarak açık kanalda

Arda Güler'in forma giymesi beklenen Bayern Münih- Real Madrid maçı şifresiz olarak açık kanalda
Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı Almanya'da oynanacak maçlarla başlayacak. Statü gereği yarı final ve final maçları açık kanalda yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final maçları bu akşam başlıyor. Bayern Münih - Real Madrid eşleşmesinin galibinin PSG - Dortmund maçının kazananı ile final oynayacağı yarı finalde bu akşam Bayern Münih, Real Madrid'i konuk edecek.

La Liga’da şampiyonluğa koşan Real'de gözler gözler Şampiyonlar Ligi’ne çevrildi. Bellingham, Vinicius Junior, Rodrygo, Brahim Diaz gibi yıldızlara sahip olan İspanyol ekibinde teknik direktör Carlo Ancelotti’nin kadro tercihi merak ediliyor. Real Sociedad maçında attığı golle takımına 2 puan kazandıran milli futbolcumuzun bugün yine ilk 11'de başlayıp başlamayacağı en çok sorular soruların başında geliyor.

Bayern Münih- Real Madrid


Allianz Arena’da oynanacak Bayern Münih - Real Madrid mücadelesi bugün (30 Nisan) saat 22:00’da başlayacak.

Devler Ligi’nde yarı final ilk mücadelesini Fransız hakem Clement Turpin yönetecek.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 10 maçta da yenilgi yüzü görmeyen Real Madrid, Bayern Münih deplasmanında avantajlı skor için sahaya çıkıyor.

Şampiyonlar Ligi’nde yarı final mücadelelerinin şifresiz yayınlanacağı belirtildi. Mücadele TV8,5 ekranlarından şifresiz naklen yayınlanacak. UEFA sözleşmesi gereği Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ve final maçları açık kanalda yayınlanıyor.


Arda Güler'in yedek başlaması bekleniyor


Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler, La Liga’da ilk 11 çıktığı ilk maçta golle buluştu. Real Sociedad karşısında takımına galibiyeti getiren golü atan Arda Güler’in mücadeleye yedekler arasında başlaması bekleniyor. Real Madrid’in muhtemel 11’i şu şekilde;

Real Madrid:Lunin, Vazquez, Tchouameni, Rudiger, Mendy, Valverde, Camavinga, Kroos, Bellingham, Rodrygo (Brahim Diaz), Vinicius Junior


Şampiyonlar Ligi’nde final heyecanı bu yıl İngiltere’de yaşanırken Bayern Münih - Real Madrid eşleşmesinin kazananı finalde Dortmund - PSG eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Devler Ligi finali 1 Haziran’da Londra'daki Wembley Stadı'nda oynanacak.