AS gazetesinin Real Madrid muhabiri, Arda Güler hakkındaki gerçeği açıkladı

AS gazetesinin Real Madrid muhabiri, Arda Güler hakkındaki gerçeği açıkladı
Arda Güler’in Real Madrid günleri sona mı eriyor? İspanyol AS gazetesinin Real Madrid muhabiri Manu de Juan, Arda Güler'le ilgili önemli bir tespitte bulundu.Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Manu de Juan şu...
Arda Güler’in Real Madrid günleri sona mı eriyor? İspanyol AS gazetesinin Real Madrid muhabiri Manu de Juan, Arda Güler'le ilgili önemli bir tespitte bulundu.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Manu de Juan şu açıklamalarda bulundu:

“Arda Güler çok büyük bir sıçrama yaparak, gerçekten çok büyük bir kulübe geldi. Bu takımda, yani Real Madrid'te forma şansı bulmak çok pahalıdır. Üstelik Real Madrid, şu anda kolay bir süreçten geçmiyor. Kolay galibiyetler alan bir takım değil. Bunun son örneği Valencia maçı oldu. Bu bağlamda Ancelotti, yüzde yüz biçimde güvenerek Arda Güler'i sahaya süremiyor. Henüz yeterli tecrübeye sahip değil, üstelik fiziksel gelişimini henüz tamamlamadı. Bunları hepsi Arda'nın süre almasını engelliyor.” 

 

Mbappe geliyor, Arda gidiyor!

Arda Güler'in yaz transfer döneminde bir başka takıma kiralık olarak verilme olasılığının olduğuna işaret eden Manu de Juan, ''Böyle bir ihtimal var. Real Madrid onun transferini gerçekleştirdikten sonra, Fenerbahçe'de 1 yıl kiralık oynamasını istemişti. Ocak ayında da bir başka takıma kiralık gitme olasılığı vardı, ancak Arda Güler kabul etmedi. Real Madrid'te kalmak istedi. Bence önümüzdeki sezon da Arda için Real Madrid'te süre almak kolay olmayacak. Mabappe transfer ediliyor. Ayrıca hücum bölgesinden gerçekten çok rekabetçi oyunculara sahip, bu nedenle Real Madrid'in yaz dönemi için tercihi Arda'yı kiralık olarak bir takıma vermek olacak. Mesela Brahim'i Milan'a bir kaç dönem kiralık olarak verdi ve bunun sonucunu aldı. Buna benzer futbolcular Madrid'e gelişerek döndüler. Şu anda Milan'ın Arda'yla ilgili somut bir ilgisi yok; ama yaz döneminde Sevilla, Roma, Milan, Ajax, Barcelona ilgilenmişlerdi. Bence Milan iyi bir seçenek olabilir, Brahim'i Real Madrid'ten üç dönem kiralık olarak alıp, ondan verim almışlardı, sıfır bedelle yaptılar bunu. O bakımdan Milan'ın Arda Güler'le ilgilenebileceğini düşünüyorum'' şeklinde konuştu.