ASLAN’A MESAJ VAR

ASLAN’A MESAJ VAR
Adana Demirspor’un Norveçli futbolcuları Fredrik Gulbrandsen ve Jonas Svensson, yarın Galatasaray’ı ağırlayacakları müsabakadan 3 puanla ayrılacaklarına inanıyor.Mavi-lacivertli takım, Galatasaray’la karşılaşacağı maçın...

Adana Demirspor’un Norveçli futbolcuları Fredrik Gulbrandsen ve Jonas Svensson, yarın Galatasaray’ı ağırlayacakları müsabakadan 3 puanla ayrılacaklarına inanıyor.

Mavi-lacivertli takım, Galatasaray’la karşılaşacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Fredrik Gulbrandsen, ligde aldıkları sonuçlardan memnun olduğunu söyledi.

Gulbrandsen, Galatasaray maçını önemsediğini belirterek, “İki hafta mücadelede bulundum, 2 hafta da galip geldik. Şimdi milli takım arası oldu. Bu süreçte de hazırlık yapma, taktik ve teknik çalışma fırsatı yakaladık. Yeteri kadar hazırlandığımıza ve iyi çalıştığımıza inanıyorum. Umarım cumartesi günü oynayacağımız Galatasaray maçına hazır bir şekilde çıkacağız” dedi.

Takımın Norveçli sağ beki Jonas Svensson, Galatasaray karşılaşması öncesi milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini ifade etti.

Svensson, “İyi çalıştık. İki gün dinlenme fırsatımız da oldu. Bundan sonra Dünya Kupası’na kadar çok ciddi takımlara karşı çok önemli maçlar oynayacağız. Bu hafta da cumartesi günü Galatasaray’a karşı ilkini gerçekleştireceğiz. Galatasaray çok büyük, oynaması çok zor bir kulüp fakat biz evimizde güçlü olduğumuzu biliyoruz. Umarım bu maçtan galibiyetle ayrılırız” diye konuştu.