Aslantepe'de huzur var

Aslantepe'de huzur var
Lider Galatasaray, bu sezon özellikle sahasında oynadığı maçlarda aldığı sonuçlarla taraftarını mutlu etti. Adana Demirspor’u da 2-0 yenen sarı kırmızılılar, 13 Ağustos 2022’den beri evinde kaybetmedi.Sarı kırmızılılar,...

Lider Galatasaray, bu sezon özellikle sahasında oynadığı maçlarda aldığı sonuçlarla taraftarını mutlu etti. Adana Demirspor’u da 2-0 yenen sarı kırmızılılar, 13 Ağustos 2022’den beri evinde kaybetmedi.

Sarı kırmızılılar, sezon başından bu yana evinde oynadığı maçlarda taraftarının yüzünü güldürdü. Okan Buruk’un öğrencileri, Nef Stadı’ndaki 13 lig maçında sadece 1 kez yenildi.

13 Ağustos’ta Bitexen Giresunspor’a 1-0 kaybeden Galatasaray, daha sonraki 12 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik yaşadı.

23 Ekim’de Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan sarı kırmızılı ekip, Adana Demirspor’u 2-0 yenerek iç sahada üst üste 9’uncu galibiyetini aldı.

13 lig müsabakasında 26 kez fileleri sarsan Galatasaray, kalesindeki 12 gole engel olamadı. Sarı kırmızılı ekip, kalan 9 maçının 5’ini taraftarı önünde oynayacak.

20 galibiyet, 3’er beraberlik ve mağlubiyet ile liderlik koltuğunda oturan sarı kırmızılılar, 63 puanı hanesine yazdırdı.