Aziz Yıldırım açıkladı: Mourinho 3 yıllığına geliyor

Aziz Yıldırım açıkladı: Mourinho 3 yıllığına geliyor
Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho'nun imza attığını duyurarak "Mourinho'nun gelmeme durumu yok. 3 yıllığına göreve geliyoruz, hocamız da 3 yıllığına Mourinho'dur" dedi.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın seçim vaadi olan Jose Mourinho ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Başkan adayı Aziz Yıldırım, Mourinho ile kesin olarak anlaştıklarını duyurdu.

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, "Cumartesi günü Londra’ya gideceğim ve Şampiyonlar Ligi Finali’ni izleyeceğim. Yine konuşmalarımda ifade ettiğim gibi, Jose Mourinho ile yüz yüze görüşeceğim. Mourinho ile anlaşıp İstanbul'a getireceğim" demişti.

Aziz Yıldırım bugün yaptığı son dakika açıklamasında, "3 yıllığına Mourinho'yu getiriyoruz. Mourinho önümüzdeki hafta geliyor, imzayı attı. Gelmeme durumu yok!” dedi.

640xauto-1.webp

İtalyanlar da yazdı

İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Corriere dello Sport'un haberine göre; Jose Mourinho ile Aziz Yıldırım anlaşma sağladı. Yüksek tazminat maddesini kabul eden Aziz Yıldırım, başkanlığa seçilmesi durumunda Mourinho'yu resmen açıklayacak.