Aziz Yıldırım, Ogeday'a "Senin için Acun'u arayayım mı?" demiş!

Aziz Yıldırım, Ogeday'a "Senin için Acun'u arayayım mı?" demiş!
Survivor'ı birinci bitiren Ogeday Girişken, Fenerbahçe sporcusuyken Aziz Yıldırım'la yaşadığı bir anısını anlatmıştı. Ogeday'ın bu anısı bu seneki şampiyonluktan sonra yeniden gündem oldu
Survivor'da şampiyon Ogeday Girişken oldu. Fenerbahçe Kulübü'nün sporcusu ve üyesi olan Ogeday Girişken'in 2020'de verdiği röportaj ise yeniden gündem haline geldi.
Ogeday Girişken bu röportajında Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı ile ilgili bir anısını da anlatmıştı:
"Ben yarışmadan çıktım Aziz Yıldırım'ın yanına gittim. O da altyapıdan tanır. Çok destek oldu amatör kulüplere. Bana şey dedi 'Alabildin mi parayı?' diye. Bende yarışmacıların imzaladığı bir şey var onun tarihini bekliyorum dedim. O da 'Tamam eğer parayı alamazsan söyle ben Acun'u ararım söylerim' dedi (Gülerek). Tabii ki içeride para kalması söz konusu değil.
"Aziz başkan ile şekeri düşmüşken, sinirliyken sakın iletişime geçmeyin (Gülerek). Biz kolluyoruz onu. Yeri geldiğinde ziyarete gidiyoruz. Kötü anımız yok kendisiyle."
"Fenerbahçe tarihinden 3 futbolcuyla oturma şansım olsa Serhat Akın, Ümit Özat ve Alex olurdu. Alex rol model herkes için. 5 yıl önceki Ogeday'a sakatlanacağın hareketlerden uzak dur. Esnemeleri daha uzun yap, uyku düzenin şaşmasın. kürekte başarılı olmak istiyorsan bunlara dikkat et derdim. Hiperaktifliğim olduğu için kendimi tutamıyordum. Her şeyde ben diye öne çıkıyordum. Şu an daha kontrollüyüm."
Fenerbahçe'nin başına geçsen yapacağın ilk şey?

"Fenerbahçe'nin başına geçersem ilk olarak kesinlikle kürek antrenmanı yaptırırdım takıma. Simülatörde kürek çekmek çok sıkıcı takıma onu yaptırırdım. Sahada olmanın, topla oynamanın değerini daha iyi anlarlardı. Şu futbolculara el çantalarını yasaklardım. Otobüsten indikten sonra tutuyorlar ya. Sözleşmeye koyardım. Çok itici duruyor gerçekten. Ellerinden aldığımda o çantayı, tamamen futbola odaklanırlardı."

Öne Çıkanlar