Başkan Ahmet Nur Çebi: “3 MİLYAR BORCU ÖDEYECEK VARSA BEŞİKTAŞ’A HEMEN GELSİN”

Başkan Ahmet Nur Çebi: “3 MİLYAR BORCU ÖDEYECEK VARSA BEŞİKTAŞ’A HEMEN GELSİN”
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, borcu 2+12 yıllık bir sistemle çözebileceklerini belirterek, “Bana sürekli ‘enkaz edebiyatı yapıyor’ diyorlar. 3 milyar borcu ödeyeceğim diyen varsa hemen gelsin” ifadelerini kullandı.Beşiktaş'ın...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, borcu 2+12 yıllık bir sistemle çözebileceklerini belirterek, “Bana sürekli ‘enkaz edebiyatı yapıyor’ diyorlar. 3 milyar borcu ödeyeceğim diyen varsa hemen gelsin” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'ın borcuna çözüm üretmek için yönetim kurulu olarak yoğun mesai harcadıklarını söyleyen Ahmet Nur Çebi, “Mevcut durumda eğer ‘3 milyar borcu veririm' diyen varsa hemen gelsin. Hiçbir yöneticinin serveti bu borcu taşıyacak durumda değil. Geldiğimizde personel maaşını almamıştı. ‘Paran yoktu niye geldin' diyorlar. Beşiktaş onun bunun parasıyla mı idare edilecek. Bunları okuyunca üzülüyorum. Biz ne yaptık, şubat sonu, mart başına kadar bütün personelin maaşını ödedik. Ancak ödenmediği zaman haber oluyor, ödendiği zaman kimse konuşmuyor. Eski yöneticiler, medyadaki bazı isimlerle farklı ilişkiler içinde. Ben de Beşiktaş'a hizmet ederken acaba ne iftira atılacak diye korkuyorum, ayaklarım titriyor” dedi.