"Başkan sahaya girip selfie çekiyor, instagramdan canlı yayın açıyordu!"

"Başkan sahaya girip selfie çekiyor, instagramdan canlı yayın açıyordu!"
Adana Demirspor'un eski teknik direktörü Patrick Kluivert, Türkiye günlerini anlattı. Hollanda basınına konuşan Kluivert'ın Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak için sarf ettiği sözler dikkati çekti.Kluivert'ın açıklamalarının...
Adana Demirspor'un eski teknik direktörü Patrick Kluivert, Türkiye günlerini anlattı. Hollanda basınına konuşan Kluivert'ın Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak için sarf ettiği sözler dikkati çekti.

Kluivert'ın açıklamalarının satır başları şöyle:

“Adana Demirspor'da işler iyi gidiyordu ilerliyorduk ama bir anda her şey değişti. Başkan, ısınma sırasında selfieler çekmeye ve Instagram'da canlı yayın açmaya başladı. Bu durum hem personeli hem de beni biraz rahatsız etmeye başladı. Ama biz şöyle düşündük: Belki bu Türkiye'de normaldir.”

“Maaşımızı alamadık. Bir ay maaş yok, iki ay maaş yok, üç ay maaş yok. Bir noktada şöyle düşündük: İyi çalışıyoruz, sonuçlar harika ama para alamıyoruz. Bu aynı zamanda oyuncuları da rahatsız etmeye başladı, kendilerine ödeme yapılmaması.”

“Ajax’ın bana neden teklif yapmadığını ben de kendime soruyorum”

“Ajax'tan bir iş talep etmek için Hollanda'ya gelmedim fakat onları bu şekilde görmek acı veriyor. Ne olur bilinmez, şu anda kimseyle konuşmadım. Ajax'tan neden teklif almadığımı soruyorlar. Bunu ben de kendime soruyorum. Bunun için uygun olduğumu düşünüyorum.”