Beşiktaş 3 puanı son dakikada aldı

Beşiktaş 3 puanı son dakikada aldı
Siyah-beyazlı ekip ligin formda ekiplerinden Kasımpaşa'yı 3-2'lik skorla mağlup ederek rakibinin sekiz maçlık yenilmezlik serisine son verdi ve dördüncü sıraya yükseldi.Süper Lig'de 31. hafta karşılaşamalrında Kasımpaşa'yı...

Siyah-beyazlı ekip ligin formda ekiplerinden Kasımpaşa'yı 3-2'lik skorla mağlup ederek rakibinin sekiz maçlık yenilmezlik serisine son verdi ve dördüncü sıraya yükseldi.

Süper Lig'de 31. hafta karşılaşamalrında Kasımpaşa'yı konuk eden Beşiktaş, rakibini 3-2'lik skorla mağlup etti.
Bu sonucun ardından Beşiktaş ligdeki son dört maçındaki üçüncü galibiyetini alarak dördüncü sıraya yerleşirken, Kasımpaşa'nın ise sekiz maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Karşılaşmada Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Tyler Boyd, 49. dakikada Kevin-Prince Boateng ve 90. dakikada Güven Yalçın kaydetti.
Konuk ekibin golleri ise 21 ve 29. dakikalarda Fode Koita'dan geldi.
Bu sonucun ardından Beşiktaş 53 puana yükselirken, Kasımpaşa ise 36 puanda kaldı.
Beşiktaş ligin 32. haftasında Pazartesi günü BtcTurk Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa ise aynı gün Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

Burak ve Gökhan Gönül sakatlandı
Siyah-beyazlı ekipte maçın 9. dakikasında bir sorun yaşayan Beşiktaş'ın formda ismi Burak Yılmaz, tedavisinin gerçekleşmesi için saha kenarına geldi.
Tedavisinin ardından oyun alanına geri dönen Burak, bir süre sonra kendini yere bıraktı ve oyuna devam edemeyerek 12. dakikada yerini Güven Yalçın'a bıraktı

  1. dakikada ise ayağının üzerine basmakta zorlanan Gökhan Gönül de oyundan çıkmak zorunda kaldı. Tecrübeli sağ bekin yerine Kevin-Prince Boateng oyuna dahil oldu.

Atiba cezalı duruma düştü
Ev sahibi ekipte karşılaşma öncesi ceza sınırında olan Atiba Hutchinson, 63. dakikada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.
Deneyimli orta saha oyunusu takımının Pazartesi günü BtcTurk Yeni Malatyaspor'a konuk olacağı maçta görev alamayacak.