Beşiktaş taraftarı Samet Aybaba'ya isyan etti: Burası Beşiktaş, Anadolu takımı değil

Beşiktaş taraftarı Samet Aybaba'ya isyan etti: Burası Beşiktaş, Anadolu takımı değil
Süper Lig'de deplasmanda EMS Yapı Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş’ta taraftarın tepkisi durmak bilmiyor. Maç için Sivas’a gelen Siyah-Beyazlı bir taraftar havaalanında Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'ya...
Süper Lig'de deplasmanda EMS Yapı Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş’ta taraftarın tepkisi durmak bilmiyor. Maç için Sivas’a gelen Siyah-Beyazlı bir taraftar havaalanında Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'ya dert yandı.

Havaalanında Aybaba'yı gören bir taraftar transferlerin gecikmesi ve önemli isimlerin kadro dışı kalması üzerinden bir sitemde bulundu.

Beşiktaş'ı önümüzdeki sezona hazırladıkları sinyalini veren Aybaba taraftara "Çok daha iyi oyuncular getirmek için direniyoruz. Yapacağız transfer. Kadroyu görüyor musunuz, kaç transfer yapacağız. Kadro dışı bırakıyoruz 'Niye bıraktınız' diyorsunuz. Bu Beşiktaş'ı seneye görün, olmazsa beni zaten gönderirsiniz." ifadeleriyle yanıt verdi.

[video width="720" height="1144" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/01/samet2801a.mp4"][/video]

Svensson'u transfer ettiler

Ara transferi aktif geçirmesi beklenen Beşiktaş ara transfer döneminde sadece Adana Demirspor'dan ayrılan Norveçli sağ bek Jonas Svensson'u kadrosuna kattı. Aralık ayı başından bu yana görevde olan Başkan Hasan Arat ve futbol heyetinin transferde ilerleyen günlerde hızlanması bekleniyor.