"Beşiktaş tribünlerinden atılan cismin, Yam Madar'ın Yahudi olmasıyla bir ilgisi yok"

"Beşiktaş tribünlerinden atılan cismin, Yam Madar'ın Yahudi olmasıyla bir ilgisi yok"
Beşiktaş- Fenerbahçe maçında tribünden atılan bir cisim sonrası kaşı açılan ve maç sonrası yapılan tetkiklerde görme kaybı sorunu tespit edilen Fenerbahçe Beko oyuncusu Yam Madar'ın babası Zohar açıklamalar yaptı. Zohar,...

Beşiktaş- Fenerbahçe maçında tribünden atılan bir cisim sonrası kaşı açılan ve maç sonrası yapılan tetkiklerde görme kaybı sorunu tespit edilen Fenerbahçe Beko oyuncusu Yam Madar'ın babası Zohar açıklamalar yaptı. Zohar, "Olay İsrailli veya Yahudi olduğu için yaşanmadı. Cisim bilerek ona atılmadı. Taraftarlarla bir tür olaylar yaşandı. Büyük bir isyan ve kargaşa vardı. Gerçekten amaçlanmamıştı. Fırlatılan cisimlerle başka yaralananlar da oldu"

Yam Madar'ın babası Zohar sözlerine şöyle devam etti: "Çok iyi bir ortamdayız ve etrafımızdaki herkes ona karşı çok adil ve destekleyici. Yam bir profesyonel ve hiçbir şeyin onu hedeflerinden alıkoymasına izin vermiyor. Geçenlerde kariyerinin en çılgın basketini attı ve bundan 5 dakika sonra şinitzel yemeye gitti. Tüm bu yıldızlık onun umurunda değil"