Beşiktaş'ın efsane isimleri Rıza Çalımbay'a sahip çıktı, Şenol Güneş'i eleştirdi

Beşiktaş'ın efsane isimleri Rıza Çalımbay'a sahip çıktı, Şenol Güneş'i eleştirdi
Fenerbahçe'nin Tüpraş Stadyumu'nda Beşiktaş karşısında aldığı 3-1'lik yenilgi eleştirileri de beraberinde getirdi. Beşiktaş'ta futbol oynayan ve şu anda TV'lerde yorumculuk yapan Siyah- Beyazlıların efsanelerinden, Beşiktaş'a...

Fenerbahçe'nin Tüpraş Stadyumu'nda Beşiktaş karşısında aldığı 3-1'lik yenilgi eleştirileri de beraberinde getirdi. Beşiktaş'ta futbol oynayan ve şu anda TV'lerde yorumculuk yapan Siyah- Beyazlıların efsanelerinden, Beşiktaş'a ve bu kadroyu kuran Şenol Güneş ile eski yönetime sert eleştiriler geldi...

Ali Gültiken: "Beşiktaş'ta çöp adamlar izledik! Sahada varlığı ve yokluğu belli olmayan, sadece formayı taşıyan, içini doldurmayan birçok oyuncu var. Bu oyuncuları getiren insanlar bugün ortada yok."

Sinan Engin: "Buradan Hasan Arat'a, Samet Aybaba'ya, Feyyaz Uçar'a söylüyorum; Hangi menajerlerle bu futbolcular gelmişse ilişkilerinizi kesin! Bakın bir futbol takımına Afrika Kupası varken 8 tane Afrikalı oyuncu alınmaz! Şenol Hoca sen buna nasıl müsaade ettin?"

Nihat Kahveci: "Abicim Fenerbahçe eze eze kazandı. Beşiktaşlı futbolcular dua etsin 3'le yetindi Fenerbahçe. Ben bu kadar aciz duruma düşen bir takım görmedim ya...."

Mehmet Özdilek: "Beşiktaş'ın elindeki mevcut kadro ile yapabilecekleri bu kadar. Çok eleştirmek de etik olarak doğru gelmiyor bana. Sezon başında yapılan planlamanın ne kadar yanlış olduğunu tekrar gördük."