Beşiktaş'ta Nicolas Pepe gelişmesi: Arsenal ile görüşmeler başladı... İşte Beşiktaş'ın teklifi

Beşiktaş'ta Nicolas Pepe gelişmesi: Arsenal ile görüşmeler başladı... İşte Beşiktaş'ın teklifi
Beşiktaş, Alex-Oxlade Chamberlain transferinin ardından çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlıların bir süredir gündeminde yer alan Nicolas Pepe için yaptığı teklif ortaya çıktı.Beşiktaş, Nicolas Pepe transferi için Arsenal...

Beşiktaş, Alex-Oxlade Chamberlain transferinin ardından çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlıların bir süredir gündeminde yer alan Nicolas Pepe için yaptığı teklif ortaya çıktı.

Beşiktaş, Nicolas Pepe transferi için Arsenal ile görüşmelere başladı. Siyah-beyazlılar Fildişi Sahilli kanat oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain transferinin ardından Arsenal'in hücum oyuncusu Nicolas Pepe'yi kadrosuna katmak istiyor.

Sky Sports'a göre, Siyah-beyazlılar, Nicolas Pepe için Arsenal ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Beşiktaş, Fildişili futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklifinde bulundu.

İngiliz ekibin, Pepe'nin sözleşmesini feshetmek için alternatif yollar aradığı kaydedildi.

Arsenal'in daha önce Pepe'nin sözleşmesini feshetmeye sıcak baktığı ancak artık Fildişili futbolcuyu bedava bırakmak niyetinde olmadığı kaydedildi.

28 yaşındaki kanat oyuncusu Arsenal ile 112 maça çıktı. Bu mücadelelerde 27 kez gol sevinci yaşarken, 21 asistlik katkı sağladı.

Nıcolas pepe kimdir?

Pepe, İngiliz ekibinde çıktığı 112 maçta 27 gol attı, 21 asist yaptı. Geçen sezon Nice'de kiralık olarak forma giyen Pepe, 28 maçta 8 gol, 1 asistlik performans gösterdi. Öte yandan Nicolas Pepe 28 kez formasını giydiği Fildişi Sahili Milli Takımı'nda 12 gol attı.