Beşiktaş'tan Halil Dervişoğlu'na rest

Beşiktaş'tan Halil Dervişoğlu'na rest
Transfer çalışamlarının son gaz sürdüğü Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ediyor. Yeni sezon öncesi hücum hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş’ta düşünülen adaylardan biri de Brentford forması giyen Halil Dervişoğlu....

Transfer çalışamlarının son gaz sürdüğü Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ediyor. Yeni sezon öncesi hücum hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş’ta düşünülen adaylardan biri de Brentford forması giyen Halil Dervişoğlu. Pazarlıklarda son teklifi sunan Beşiktaş yıldız oyuncuya rest çekti...

Kara Kartal, önerinin kabul edilmemesi durumunda masadan kalkacağını ve alternatif ismin belli olduğunu oyuncu cephesine iletti.

Hem Beşiktaşlı yöneticilerle hem de teknik direktör Şenol Güneş’le yaptığı görüşmeler sonucunda Beşiktaş’ın teklifine olumlu yaklaşan Halil, menajerini Beşiktaş ile görüşmesi için İstanbul’a yolladı.

Beşiktaş'tan rest...

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş ile yaptığı görüşmeler sonucunda 1 milyon Euro’luk yıllık ücret konusunda ısrarcı olan Halil cephesine Beşiktaş’tan 750 bin Euro’luk öneride bulunuldu. Oyuncunun menaceri, rakamın 1 milyon Euro seviyesine çekilmesini istemesine rağmen idareciler, ilk tekliflerini yineleyip kabul edilmemesi durumunda transferin iptal olabileceği restini çekti.