Beşiktaş'tan TFF'ye VAR başvurusu

Beşiktaş'tan TFF'ye VAR başvurusu
Beşiktaş Kulübü, 4-2 kazandıkları Fenerbahçe derbisinin VAR kayıtları ile derbiye hakem Halil Umut Meler'in atanmasının gerçek sebebinin açıklanması talepleriyle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) resmi başvuruda bulundu.Beşiktaş'ın...

Beşiktaş Kulübü, 4-2 kazandıkları Fenerbahçe derbisinin VAR kayıtları ile derbiye hakem Halil Umut Meler'in atanmasının gerçek sebebinin açıklanması talepleriyle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) resmi başvuruda bulundu.

Beşiktaş'ın TFF'ye yaptığı resmi başvuru yazısı, kulübün internet sitesinden paylaşıldı. Resmi başvuruda, "Hakem Halil Umut Meler'in maç içerisinde vermiş olduğu yanlış belki de kasıtlı kararlar, kamuoyunda Beşiktaş'ı lig yarışının dışında bırakma operasyonu olarak algılanmaktadır. Özellikle aleyhimize verilen ilk penaltı kararının izahı mümkün değildir. Bu noktada üzerine bir kez daha basarak belirtmek isteriz ki; başkanımızın da defalarca ifade ettiği gibi hakem camiasında beyaz bir sayfa açılmadan problemlerin çözülmeyeceği, kaotik ortamın düzelmeyeceği artık aşikardır." ifadeleri kullanıldı.