Bilal Erdoğan'dan Fenerbahçe Başkanlığı iddialarına yanıt: 'Hiç işim olmaz...'

Bilal Erdoğan'dan Fenerbahçe Başkanlığı iddialarına yanıt: 'Hiç işim olmaz...'
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, hakkında çıkan Fenerbahçe Başkan adaylığı ile ilgili soruya yanıt verdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na aday olacağı iddialarına açıklık getirdi.

Fenerbahçe başkanlığına aday olmayı düşünmediğini belirten Erdoğan, “Biz okçuluğu, geleneksel sporumuzu canlandırmaya çalışıyoruz” dedi.

Bilal Erdoğan, 13’üncü Uluslararası Fetih Kupası’nın tanıtım toplantısında Fenerbahçe başkanlığıyla ilgili soruya şu yanıtı verdi:

“Söz konusu bile değil, hiç işim olmaz. Ben tabii ki Fenerbahçeliyim, ayrı mesele. Yıllardır şampiyon olamamaya üzülüyoruz ama benim bu işlerle ilgim, alakam yok.

Şu anda benim öyle bir gündemim kesinlikle yok. İlerleyen dönemlerde de hiç ihtimal vermiyorum doğrusu. Benim Fenerbahçe yöneticiliğiyle ilgili gündemim yok.”

Bilal Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

Biz okçuluğu, geleneksel sporumuzu canlandırmaya çalışıyoruz. 22 Mayıs’ta Etnospor Kültür Festivali’ne herkesi davet ediyoruz. Bizim kültür ve ihya işimiz var, nesillere mirasın aktarılması işimiz var.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar