Bodo/Glimt, Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı

Bodo/Glimt, Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı
UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu üçüncü haftasında yarın Beşiktaş'ı konuk edecek Norveç temsilcisi Bodo/Glimt, mücadelenin son antrenmanını gerçekleştirdi.Karşılaşmanın oynanacağı Aspmyra Stadı'nda son hazırlıklarını...

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu üçüncü haftasında yarın Beşiktaş'ı konuk edecek Norveç temsilcisi Bodo/Glimt, mücadelenin son antrenmanını gerçekleştirdi.

Karşılaşmanın oynanacağı Aspmyra Stadı'nda son hazırlıklarını yapan Norveç ekibi, antrenmanın basına açık bölümünde ısınma hareketlerinin ardından bir süre çeşitli pas çalışmaları yaptı. Hızlı paslaşma üzerinde duran teknik ekip 5’e 2 çalışması ile pres de çalıştı . Antrenmana sakatlıkları bulunan Omar Elabdellaoui ile Runar Espejord'un katılmadığı belirtildi.

Aspmyra Stadı'nda yarın TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonundan Nenad Minakovic yönetecek. Minakovic'in yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Svetozar Zivin ile Nikola Borovic yapacak.

Grupta iki takımın da henüz galibiyeti bulunmuyor. Beşiktaş, Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, evinde Lugano karşısında 2-0 öne geçip 3-2 mağlup olmuştu. Bodo/Glimt ise deplasmanda Lugano ile golsüz berabere kalıp, evinde Club Brugge'e 1-0 yenilmişti.

Bu arada Beşiktaş'ta Valentin Rosier, kırmızı kart cezası nedeniyle yarınki mücadelede forma giyemeyecek.