Bu sezon TFF'nin gündeminde play-off yok

Bu sezon TFF'nin gündeminde play-off yok
Gazete Pencere Haber MerkeziTürkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de play-off sürecinin bu sezon için gündemde olmadığını duyurdu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Olursa destek veririz" demişti.Beşiktaş Başkanı Ahmet...

Gazete Pencere Haber Merkezi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de play-off sürecinin bu sezon için gündemde olmadığını duyurdu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Olursa destek veririz" demişti.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün yaptığı konuşmada, "Play-off konusu, bütün kulüplerin ortak kararıyla olabilecek bir şey. Eğer böyle bir şey olursa, biz olur deriz. Bizim için bir sakıncası yok. Play-off, bir keyiftir. Bu sezon olursa da sorun yok. Destek veririz. Top oynamaktan kaçmak gereksiz" ifadelerine yer vermişti.

TRT Spor'un aktardığına göre TFF, Trendyol Süper Lig'de play-off etabı oynatılmasının bu sezon için gündemde olmadığını duyurdu. Federasyon yetkililerinden yapılan açıklamada, Süper Lig için gündeme gelen play-off oynatılması konusunun, bu sezonu kapsamadığı dile getirildi.