Ceyhun Kazancı: “BEŞİKTAŞ TARAFTARI ISMAEL’LE BÜTÜNLEŞTİ

Ceyhun Kazancı: “BEŞİKTAŞ TARAFTARI ISMAEL’LE BÜTÜNLEŞTİ
Beşiktaş Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, transfer politikası, yeni sezon ve sözleşmesi bitecek futbolcularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.“Valerien Ismael ile yeni bir döneme başladık. Beşiktaş taraftarı ile Valerien...

Beşiktaş Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, transfer politikası, yeni sezon ve sözleşmesi bitecek futbolcularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“Valerien Ismael ile yeni bir döneme başladık. Beşiktaş taraftarı ile Valerien Ismael’in bütünleştiğini görmek bizi mutlu ediyor. Gelecek sezon şampiyon olacak bir kadro kurmak için çalışmalarımız sürüyor. Hem üreten hem de yarışan bir Beşiktaş yaratmak adına çok detaylı çalışmalar yapıyoruz. Havaalanı transferlerinden ziyade doğru transferleri yapabilmek, üretmek ve satmak çok önemli. Bunun altında da çok detaylı şekilde çalışmak var.”

“Hem saha içinde bize katkı verecek hem de maddi anlamda kulübümüze katkı sağlayabilecek isimler için çalışıyoruz. İnşallah bu yaz yapacağımız doğru hamlelerle şampiyonluğun en büyük adayı olan takımımızı yaratacağız. Hocamız daha yeni geldi. Milli aradan sonra adam akıllı bir hafta çalışma fırsatı bulunabildi. Vereceği rapor doğrultusunda hangi oyuncularla yola devam edilir, o kararlaştırılacak. Bir de işin maddi boyutu var. Hocamızın gelişiyle yazılım-donanım anlamında yatırımlar yapmaya başladık. Beşiktaş’ı dünya standartlarında yarıştırmak için her şeyi yapıyoruz.”