Cimbom'un eski yıldızı geri dönüyor

Cimbom'un eski yıldızı geri dönüyor
Süper Lig'de bu sezon şampiyon olan Galatasaray, gelecek sezon kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor...Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir kadro kurmayı hedefleyen sarı kırmızılılar, transferde...

Süper Lig'de bu sezon şampiyon olan Galatasaray, gelecek sezon kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor...

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir kadro kurmayı hedefleyen sarı kırmızılılar, transferde birçok yıldız ismi gündemine aldı. Performansı ile Avrupa'nın devlerinin transfer listesine giren Victor Nelsson için Galatasaray 'tok satıcı' durumunda. Sarı-kırmızılı savunma ligde 27 gol yiyerek en iyi ekip olurken tam 16 maçta da kale gole kapatıldı.Bu başarının mimarlarından olan Danimarkalı oyuncuya sezonun bitmesi ile birlikte teklifler yağmaya başladı. önetim ise ücretinde iyileştirmeye gittiği 24 yaşındaki stoper Nelsson için istediği 25 milyon Euro'luk (638.3 milyon TL) bonservisin altına inmeyi düşünmüyor.

Geçtiğimiz sezonun başında Sevilla 13 milyon Euro (332 milyon TL) ile kapıyı çalarken yönetim, '25 milyon Euro' diyerek geri çevirdi.

Flaş Marcao kararı

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Sevilla Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar, sezon biter bitmez sportif direktör Monchi'ye raporunu sundu.

El Nacional'de yer alan haberde; Mendilibar'ın Marcao için gelen bir teklifin kabul edilmesi yönünde bir tavsiye sundu.

Barcelona'ya satılan Jules Kounde'nin yerine transfer edilen Marcao'nun sık sık sakatlandığı, sakat olmadığı dönemlerde de formunun yetersiz olduğu belirtildi.

Marcao'nun takımdan ayrılığı yönünde rapor sunan Mendilibar, Tanguy Nianzou dışında tüm stoperlerin gönderilmesini ve buraya transferler yapılmasını iletti.

Yönetimin Nelsson'un da ayrılması durumunda stoper bölgesinde güç dengesini yükseltebilecek bir isim olarak görülen Marcao'yu uygun bir rakama kadroya katmak istediği belirtildi.

Sevilla'nın Galatasaray'dan 12 milyon euro bonservis ve bir sonraki satış payından yüzde 10 pay ile transfer ettiği Marcao, bu sezon 11 maçta forma giyebildi.