Fenerbahçe taraftarı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kızgın

Fenerbahçe taraftarı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kızgın
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Euroleague'te Panathinaikos'la Final Four'a kalan Ergin Ataman'ı kutladı. Erdoğan'dan Final Four'a kalan Fenerbahçe için kutlama mesajının verilmemesi ise sosyal medyayı karıştırdı

Yunanistan ekibi Panathinaikos’un İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv’i mağlup ederek 12 yıl sonra adını THY EuroLeague Final Four’una yazdırdığı mücadelenin ardından başantrenör Ergin Ataman’a başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Avrupa’nın ve Türkiye’nin birçok yerinden tebrik mesajları geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski Beşiktaşlı yönetici Şeref Yalçın gibi birçok isim Ataman’ı kutladı. Soyunma odasındaki kutlamalarda Ergin Ataman’a en yakın isimlerden biri olan Şeref Yalçın, aynı zamanda Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos ile bir araya gelerek Final Four yolunda başarılar diledi.

Karşılaşma sonrası Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Türk halkına desteklerinden ötürü teşekkürlerini sunarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da kendisini telefonla arayarak tebrik ettiğini de sözlerine ekledi. Ergin Ataman, konuyla ilgili olarak ise şöyle konuştu:

“Başta tüm maçları izleyen ve bu maçın hemen ardından beni arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere beni ve Panathinaikos’u destekleyen tüm Türk halkına teşekkür ediyorum.”

Berlin'de düzenlenecek Euroleague Final Four'unda Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos eşleşti.

Fenerbahçe Beko da Monaco'yu eleyerek Final Four'a katılmaya hak kazandı. Sarı Lacivertlilerin bu başarısı sonrası Cumhurbaşkanlığından kutlama mesajının gecikmesi sosyal medyada Fenerbahçe taraftarlarının tepkilerine yol açtı. Bazı Fenerbahçeliler "Yunan takımını kutluyor, Türk takımını kutlamıyor" diye tepki gösterdiler.