Dursun Özbek'ten Ali Koç'a ağır sözler: 'Yaptıklarının hesabını senden soracağım!'

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a ağır sözler: 'Yaptıklarının hesabını senden soracağım!'
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, dünkü maçın ardından açıklamalarda bulunuyor.

Trendyol Süper Lig'de dün oynadığı maçta Galatasaray, Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi. Maç sonrası futbolcular ve yöneticiler arasında arbede ve sözlü tartışma yaşandı.

Olayların ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek basın toplantısı düzenliyor.

"Hesabını soracağım'

Özbek'in konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Ali Koç, bugün buradan sana sesleniyorum, tüm bu yaptıklarının hesabını senden teker teker soracağım. Bu yaptıkların senin yanına kalamayacak. Seçim kazanmak için yaptığın bu şovun hesabını bugün, yarın verecek. Bütün Türkiye senin, camiları birbrini karşı karşıya getirmek için uğraşan bir proje olduğunu öğrenecek.

Son 6 aylık gelişmelere bakın, camiaları birbirine kırdırmak için yapılanları hatırlayın ve bu projenin ne anlama geldiğini dikkatine sunuyorum.

"Haneye tecavüz eder gibi stadyuma giriyorsun"

Şunu da bil ki, bütün bu yaptıkların bana sökmez ben Galatasaray başkanıyım.

Haneye tecavüz eder gibi stadyuma giriyorsun. Bu sahte kabadayılık değil de nedir? Sen camiaları birbirine kırdırmak üzere bir projesin. Polis arkadaşlara seslenmek istiyorum siz bunları bilmiyor musunuz? Silahlı korumaların stadyumda ne işi var?

Bir seçimi kazanmak uğruna insanları birbirine düşürmek uygun mudur? Ama bunun hesabını tek tek soracağız. Bunlar bana sökmez.

Toplumu bölmeye ve toplum içine husumet tohumları ekmeye çalışmak memlekete ihanetten öte bir şey değildir. Bize haber geldi ve biz gelene kadar Ali Koç stadı terk etmişti!. "Bu sahte kabadayılık, bu sokak kabadayılığı öyle bir şeydir ki önüne geçilemez.

'Devletime sesleniyorum...'

Emniyet Müdürüme, Sayın Valime değerli savcılarıma ve devletime sesleniyorum; Bu gidiş iyi bir gidiş değil. Son 6 aydır olanları gözden geçirin! Riyad'dan beri neler oluyor!

Ayrıntılar geliyor…