Derbide kazanan yok

Derbide kazanan yok
Trabzonspor ile Galatasaray 2-2 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı ekip Emre Kılınç'ın attığı gollerle 2-0 öne geçerken, bordo-mavililer Cornelius ve Nwakaeme ile skoru eşitledi. Bu sonucun ardından Trabzonspor 10, Galatasaray 8...

Trabzonspor ile Galatasaray 2-2 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı ekip Emre Kılınç'ın attığı gollerle 2-0 öne geçerken, bordo-mavililer Cornelius ve Nwakaeme ile skoru eşitledi. Bu sonucun ardından Trabzonspor 10, Galatasaray 8 puana yükseldi.

dakikada Emre Kılıç, Edgar'ın büyük hatasında topla buluştu ve fileleri havalandırdı: 0-1.

dakikada bir kez daha sahneye çıkan Emre Kılınç, Galatasaray'ı 2-0 öne geçiren isim oldu.
Ev sahibi ekip 41. dakikada Cornelius ile farkı 1'e indirdi. İlk yarı 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya ev sahibi ekip oldukça baskılı başladı. Son haftaların formda ismi Nwakaeme, 62. dakikada durumu eşitledi: 2-2.

Hakemler: Ali Palabıyık, Mustafa Emre İyisoy, Ceyhun Sesigüzel
Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar le, Vitor Hugo, İsmail Köybaşı (Trondsen dk. 37) (Denswil dk. 54), Berat Özdemir, Hamsik, Bakasetas (Siopis dk. 81 ?), Abdulkadir Ömür (Yusuf Sarı dk. 37), Nwakaeme, Cornelius (Koita dk. 81 ?)
Teknik Direktör: Abdullah Avcı
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Nelsson, Aanholt, Berkan, Cicaldau (Taylan dk. 82 ?), Morutan (Babel dk. 46), Emre Kılınç (Aytaç Kara dk. 46), Kerem Aktürkoğlu (Mustafa Muhammed dk. 75), Halil Dervişoğlu (Oğulcan Çağlayan dk. 82 ?)
Teknik Direktör: Fatih Terim
Goller: Emre Kılınç (dk. 20 ve 33) (Galatasaray), Cornelius (dk. 40), Nwakaeme (dk. 62) (Trabzonspor)