Dursun Özbek, Süper Kupa'nın Suudi Arabistan'da oynanması kararında topu Ali Koç'a attı

Dursun Özbek, Süper Kupa'nın Suudi Arabistan'da oynanması kararında topu Ali Koç'a attı
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının Suudi Arabistan’a alınmasının tartışması bitmiyor. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu, cumhuriyetimizin 100. Yılında kupanın Atatürk Olimpiyat veya Samsun...

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının Suudi Arabistan’a alınmasının tartışması bitmiyor. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu, cumhuriyetimizin 100. Yılında kupanın Atatürk Olimpiyat veya Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanması yönündeb önerge vermiş, yönetim de bu önergeyi kabul etmişti. Galatasaray’da da benzer bir süreç yaşanmış ve Divan Kurulu’nda bu konu gündeme gelmiş ve maçın Türkiye’de oynanması yolunda tavsiye kararı alınmıştı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fanatik gazetesine verdiği röportajda Süper Kupa maçının Arabistan’da oynanması fikrine Fenerbahçe’nin daha sıcak baktığını açıkladı:

Ali Koç’u aradım, dönmedi

"Birkaç hafta önce Mehmet Büyükekşi beni aradı. ‘Süper Kupa’yı Arabistan’da oynamak ister misiniz?' dedi. Konuyu yönetimle görüşüp, Divan kurulumuza taşıyacağımızı söyledim.

Ardından Ali Koç’u aradım, açmadı. Gece geç saatte döndü. Amerika’da olduğunu dönünce arayacağını söyledi. Ancak ABD’den dönünce aramadı. Kulüpler Birliği toplantısı için bir araya geldiğimizde konuyu tekrar hatırlattım. Ali Koç bana ‘Biz o işi onayladık’ karşılığını verdi."