Dusan Tadic: Bu neticeden mutlu değiliz

Dusan Tadic: Bu neticeden mutlu değiliz
Olympiakos'a 3-2 kaybeden Fenerbahçe'de, maçın ilk golünü atan Dusan Tadic, "Fenerbahçeyiz ve her zaman kazanmak için oynarız. Bu neticeden mutlu değiliz. Adımızı yarı finale yazdırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final maçları başladı. Avrupa'daki tek Türk temsilcisi Fenerbahçe, Olympiakos'a konuk oldu.

Olympiakos'a 3-2 kaybeden Fenerbahçe'de golleri Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci attı.

Maçın ardından Fenerbahçeli futbolcular EXXEN'e konuştu.

Sarı lacivertlilerin ikinci golünü atan İrfan Can Kahveci, "Bugün buradan avantajlı bir skorla dönmek istiyorduk. İlk yarıda takımca ikinci topları alamadık, yumuşak kaldık. 3-0'dan sonra 3-3 bile yapabilirdik. İnanıyorum ki İstanbul'da turu atlayacağız. İlk yarı tüm takım halinde yumuşak kaldık, değişikliklerden değil. 3-0'dan sonra uyanmış gibiydik. Uzun bir maraton var önümüzde hem lig hem Konferans Ligi. Her maç değişik oyuncular oynayabiliyor. Tüm arkadaşlarıma güveniyorum. İnşallah ikinci maçta turu geçeceğiz. Fiziksel anlamda iyiyim. Fizik olarak geliştim. İlk yarıdaki pozisyonda Bright kramponunu değiştirsin diye yere yattım, onu görmemiş olabilirsiniz. İstanbul'da turu atlayan taraf olacağız, inanıyorum." şeklinde konuştu.

"Bu neticeden mutlu değiliz"

Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Dusan Tadic, "Maça iyi başladık. Çok sebepsiz goller yedik. Sahada daha iyisini yapmaya çalıştık. Maçtan önce rakibe alan vermemeyi konuşmuştuk. Alan verdiğiniz zaman iyi oynayan bir takım. İkinci yarı çok daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. 3-0'dan 3-2'ye dönmek pozitif olabilir ama biz Fenerbahçeyiz ve her zaman kazanmak için oynarız. Bu neticeden mutlu değiliz. Bir maç daha oynanacak ve taraftarımızın desteğiyle adımızı yarı finale yazdırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.