Efsane futbolcudan özeleştiri: Tarihin en kötü Beşiktaş'ı!

Efsane futbolcudan özeleştiri: Tarihin en kötü Beşiktaş'ı!
Beşiktaş’ın eski milli futbolcusu, şimdilerin teknik direktörü Recep Çetin tarihin en kötü Beşiktaş'ını izlediklerini söyledi. Radyo Gol’de “Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor” programına katılan nam-ı diğer 'Takoz...
Beşiktaş’ın eski milli futbolcusu, şimdilerin teknik direktörü Recep Çetin tarihin en kötü Beşiktaş'ını izlediklerini söyledi. Radyo Gol’de “Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor” programına katılan nam-ı diğer 'Takoz Recep' şu açıklamalarda bulundu:

"Bu kadar paranın harcandığı, emeğin verildiği Süper Ligimizi maalesef dizayn ediyorlar, çok enteresan şeyler oluyor, anlamak mümkün değil! Kimse aksini söylemesin. Mesela derbide olanı vermeyen, oyunu yavaşlatan bir Halil Umut Meler vardı. Şahsi kanaatim kasıtlı yaptığını düşünüyorum. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ise devamlı göz önündeydi ama Süper Kupa faciası sonrası sanki yerin altına girdi…"

“Santos'la olmayacak"

"Tarihte bu kadar kötü bir Beşiktaş görmedim. Kötü bir kadro yapısı var, kötü de oynuyorlar. Ne oynadıkları belli değil. Hücumu düşünmeyen, geride karşılayan bir takım hüviyetindeler. Açıkçası Anadolu takımından farkı olmayan bir oyun zihniyetindeler. Beşiktaş, tren kaçtıktan sonra hamle yapan bir hocaya sahip. Ben Santos’un Beşiktaş için uygun hoca olduğunu düşünmüyorum, takımı ileri götürecek bir hoca değil."

“Beşiktaş taraftarı değişmiş!"

"Taraftarın, bu ruhla oynayan ve ezeli rakiplerinin gerisinde kalan bir takımla mutlu olması mümkün değil. Ama derbide gördüm ki, Beşiktaş taraftarının da yapısı değişmiş. Eskiler ne olursa olsun 90 dakika desteği kesmezdi, maça giren oyuncuyu yuhalamazdı, armaya bedelsiz hizmet ederlerdi. Ama şimdi taraftar deşarj olmaya geliyor, destek vermeye değil. Galatasaray derbisinde artı güç olamadılar."