Emre Belözoğlu basın toplantısı düzenledi: 14 maç bir şey yapmadım da…

Emre Belözoğlu basın toplantısı düzenledi: 14 maç bir şey yapmadım da…
Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, hakem Halil Umut Meler’in Hürriyet’te yayımlanan röportajı üzerine bugün bir basın toplantısı düzenledi. Belözoğlu şu ifadeleri kullandı: "Hayatım boyunca ani kararlar alarak...

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, hakem Halil Umut Meler’in Hürriyet’te yayımlanan röportajı üzerine bugün bir basın toplantısı düzenledi. Belözoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Hayatım boyunca ani kararlar alarak Türk futbolundaki kötü çocuk oldum. Hiçbir maça bir planla çıkmadım. Beni seven veya sevmeyen herkes bilir ki ben kendi işimi kendim hallederim, kimseyi kullanmam.

"Beni seven veya sevmeyen herkes bilir ki ben kendi işimi kendim hallederim, kimseyi kullanmam. Sayın başkanımız da kimsenin talimatıyla iş yapacak biri değildir.

"Maçın ardından, olaylardan çok üzgün olduğumu Halil Umut Meler'e belirttim ve birçok kez özür diledim.

"Bize kin olarak gelecek olayları unutmaya gayret eden bir insanım. Hayatım boyunca hep aksiyonun içinde anlık kararlar alarak ne yazık ki kötü çocuk oldum. Ben hiç plan yaparak maça çıkmadım.

"Haklının acelesi yok. Halil Hoca ve ekibinin yanına giderek üzgün olduğumu söyledim. Koridorda da kendilerine sarılıp, üzgün olduğumu söyleyerek 3-4 defa özür diledim. Pek karşılığı olmadı herhalde. Üzülerek söylüyorum ki bugün yaptığı açıklamada kendisini ele vermiş oldu.

“Yıllar önceki demecinden yola çıkılarak algı yaratılmaya çalışılıyor. O olaydan sonra Meler benim 14 maçıma çıkmış, hiçbir olay olmadı…”