Emre Belözoğlu: Süpermarket çalışanına değil, banka müdürüne güvendik

Emre Belözoğlu: Süpermarket çalışanına değil, banka müdürüne güvendik
Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, fon dolandırıcılığına ilişkin açıklamalarda bulundu.MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" adıyla bilinen dolandırıcılık davasına kadar...
Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, fon dolandırıcılığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" adıyla bilinen dolandırıcılık davasına kadar birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

"Bankanın ürettiği kağıtlara inandık"

Seçil Erzan'ın yüksek kâr vaatli fon mağdurlarından olan Emre Belözoğlu, dolandırıcılık davasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Biz bir bankacılık işlemi yapacağımızı düşünerek, kuzenim vasıtasıyla bir yatırıma giriştik. Daha sonra işin ikinci, üçüncü gününde renginin değişmesine şahit olduk. Bize bankacılık işlemi yapıldığına dair kağıtlar verildi. Biz yine de buna güvenmedik ve bankaya kendisini şikayet ederek, bankanın müfettişlerini getirttik. Daha sonra da polislerin gelmesini isteyerek hukuksal haklarımızı kullandık. Şu an bu sürecin takipçisiyiz. Ne yazık ki popülist bir şekilde, insanların acılarından, yaşamış oldukları sıkıntılarından beslenen bir güruh var. Onlara söyleyebileceklerim, Allah onlara vicdan versin. Burada bir süpermarket çalışanı değil, bir banka müdürünün, bankacılık işlemi yaptığını söyleyerek, elimize bankanın kendi ürettiği kağıtlarla vermiş olduğu şeylere inandık. Onun dışında söyleyecek bir şeyim yok."