Emre Belözoğlu'ndan Faruk Koca açıklaması: Kader birliği yapmak benim için büyük bir onurdur

Emre Belözoğlu'ndan Faruk Koca açıklaması: Kader birliği yapmak benim için büyük bir onurdur
Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, hakem Halil Umut Meler'e saldıran Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, "Başkan Faruk Koca...

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, hakem Halil Umut Meler'e saldıran Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, "Başkan Faruk Koca ile kader birliği yapmak benim için çok büyük bir onurdur" ifadelerini kullandı.

Ankaragücü'nün yeni başkanı İsmail Mert Fırat ile basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Emre Belözoğlu, Ankaragücü- Çaykur Rizespor maçında Halil Umut Meler'e saldıran eski başkan Faruk Koca hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü ailesinin bir parçası olduğu için şeref duyduğunu belirten Belözoğlu, "Başkan Faruk Koca ile kader birliği yapmak benim için çok büyük bir onurdur. Bu süreç hiçbirimiz için kolay olmayacak. Sonuna kadar bir olursak emin olun daha da güçlenip çıkabiliriz. Birlik olmalıyız. Zaman birlikte olma zamanı. Başkanımıza ve oyuncularımıza sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı.