Emre Belözoğlu'nun teknik ekibi belli oldu: Sürpriz 2 isim

Emre Belözoğlu'nun teknik ekibi belli oldu: Sürpriz 2 isim
Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir, Emre Belözoğlu yönetiminde yeni sezon için topbaşı yaptı.İstanbul Başakşehir Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı ve ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Geçen sezonu 5. sırada...

Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir, Emre Belözoğlu yönetiminde yeni sezon için topbaşı yaptı.

İstanbul Başakşehir Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı ve ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Geçen sezonu 5. sırada tamamlayan turuncu lacivertli takım, yeni sezon öncesi çalışmalara hızlı bir başlangıç yaptı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın yanındaki sahada yapılan antrenman, teknik direktör Emre Belözoğlu'nun oyuncularına yaptığı konuşmanın ardından başladı.

İlk olarak ısınma hareketleriyle başlayan idman, daha sonra top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Oyuncular, istasyon ve koordinasyon çalışmalarıyla da performanslarını geliştirmeye çalıştılar.

Antrenmana, milli takım kampında bulunan kaleci Muhammed Şengezer ve İsrail 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda yer alan Eden Karzev dışında tüm futbolcular katıldı. Kiralık sözleşmeleri sona eren ve takıma geri dönen Nacer Chadli, Cemali Sertel ve Ahmed Kutucu da antrenmanda yer aldı.

Yeni sezon öncesi teknik direktör Emre Belözoğlu'nun liderliğindeki İstanbul Başakşehir, yarın yapacakları antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Takımın hedefleri ve yeni sezon planları merakla beklenirken, taraftarlar da heyecanla yeni sezona hazırlanan takımlarını desteklemeye devam edecek.

Öte yandan, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nde Emre Belözoğlu'nun yeni teknik ekibi de belli oldu. Teknik direktörün yanı sıra yardımcı antrenörler ve diğer teknik ekip üyeleriyle birlikte çalışmalarını sürdürecek olan Belözoğlu, yeni sezonda takımı en iyi şekilde yönlendirmek için ekip arkadaşlarıyla birlikte çalışacak.

Belözoğlu'nun ekibinde şu isimler yer aldı:

1. Yardımcı Antrenör: Orhan Ak

2.Yardımcı Antrenör-Analist: Halil Cihan Ünal

Kaleci Antrenörü: Özden Öngün

Kaleci Antrenörü: Mesut Keke

Performans Antrenörü: Selçuk Tarakçı

Performans Antrenörü: Emre Gürbüz

Analist: Tolga Yalçın

Analist: Murat Özdemir

Maç ve Oyuncu İzleme Sorumlusu Yardımcı Antrenör: Toprak Kırtoğlu