Erden Timur, ayrılık sonrası ilk kez konuştu

Erden Timur, ayrılık sonrası ilk kez konuştu
Galatasaray’daki yöneticilik sürecini noktalayan Timur, bir gün Galatasaray’a geri dönebileceğini söyleyerek kapıyı açık bıraktı.

Galatasaray Sportif AŞ’deki görevinden istifa eden Erden Timur, ayrılık sonrası ilk kez konuştu. Timur, Galatasaray'a geri dönüş için açık kapı bıraktı.

CNBC'e yayınına katılan Timur "Galatasaray'a geri dönmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna da cevap verdi. Erden Timur yaptığı açıklamada, "Hayattaki en güzel günler; ben öyle nitelendiriyorum. Milyonlarca insan yerinde olmak ister. En az 5 milyon kişi yerinde olmak ister. Bu 5 milyon kişinin içinde yüzde 10'u o işi senden daha iyi yapabilecek olsa 500 bin daha iyi yapabilecek insan varken sen orada bulunuyorsun. Çok büyük bir şans herkes için. Kısmet olmanız lazım, çok çabalamanız lazım. Zorlukları var, haksızlıkları var bunlardan daha öte çok güzel geçti. İlerisi için herkesin gönlünde öyle şeyler yatar ama o da bir vakti gelince olur. Dünyevi bir amaç olarak edinmek insanın potansiyelini çok küçültücü bir şey." dedi.

Bu konuşmasının üzerine sunucu "Açık bir kapı var gibi hissettim" derken Erden Timur ise, "Her zaman olur" ifadelerini kullandı.