Erman Toroğlu, herkesin merak ettiği pozisyonu yorumladı

Erman Toroğlu, herkesin merak ettiği pozisyonu yorumladı
Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanan maçta, Galatasaray'ın attığı ilk golden önce faul olup olmadığı tartışmalarına yanıt verdi.Süper Lig'de futbol heyecanı hız kesmeden devam...
Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanan maçta, Galatasaray'ın attığı ilk golden önce faul olup olmadığı tartışmalarına yanıt verdi.

Süper Lig'de futbol heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Ligin 19. haftasında Galatasaray, sahasında Konyaspor'u konuk etti.

RAMS Park'ta oynanan kritik mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla çıkan sarı-kırmızılılar, mücadelenin ilk yarısında gol bulamadı.

İlk 45 dakika boyunca bol gol pozisyonuna girse de bunları değerlendiremeyen Aslan, 63. dakikada Abdülkerim Bardakcı'nın nefis volesiyle açıldı.

Galatasaray'ın ilk golünden sonra oyundaki etkisini arttıran Konyaspor, tehlikeli pozisyonlar yakalasa da Fernando Muslera'yı geçemedi.

Rakibinin kazandığı gün hata yapmayan "Cimbom" 15. galibiyetini alarak puanını 47'ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar, başa baş giden ve sıralamayı averajın belirlediği zirve yarışını sürdürdü.

Ligde 2 maçın ardından yenilen TÜMOSAN Konyaspor ise 18 puanla 16. sırada kaldı.

Erman Toroğlu o pozisyonu açıkladı

Karşılaşmada Galatasaray'ın attığı ilk golden önce faul var mı yok mu tartışması yaşanmıştı.

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, maçın hakemi Ali Şansalan'ı da eleştirerek o pozisyonu yorumladı.

İşte Toroğlu'nun maç hakkındaki yorumları…

"Fenerbahçe'de de çok eksik vardı, çatır çutur oynadılar. Galatasaray'a bakıyorsun arada fark var. Uzay kadrosu kurduk falan dediler, bu kadro uzay kadrosu değilmiş demek ki.

Galatasaray'ı beğenmedim. İstediğin kadar beğenme işte maç 3-0 bitti. Haticeye değil neticeye bak derler adama. Her zaman şans alan olmaz, bazen şans veren olur. Ali Şansalan bugün şans verendi.

Galatasaray maçta sallanıyordu, maçta Ali Şansalan sahneye çıktı. Galatasaray'a şansı verdi. Sonra ne oldu? Maç 3-0 bitti. Hayırlı işler. Ali Şansalan, Galatasaray'a yol verdi. Sonra gol olunca rahatladı ve ters yaptı."

Kaynak: Sabah Gazetesi