Erman Toroğlu'ndan çarpıcı hakem yorum: Aptal yerine koymuş herkesi

Erman Toroğlu'ndan çarpıcı hakem yorum: Aptal yerine koymuş herkesi
Erman Toroğlu, Galatasaray - İstanbulspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray'ın 3-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan İstanbulspor maçının ardından açıklamalarda...
Erman Toroğlu, Galatasaray - İstanbulspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray'ın 3-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan İstanbulspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Maçın tartışmalı pozisyonlarını değerlendiren Toroğlu, Galatasaray'ın VAR incelemesi sonucunda kazandığı penaltının öncesinde faul olduğunu ifade etti.

Kerem Aktürkoğlu'nun serbest vuruştan atarak takımını öne geçirdiği gole ilişkin de yorumlarda bulunan Toroğlu, barajın hakem tarafından 9.15 kuralına uygun bir şekilde kurdurulmadığını söyledi.

"Torreira, penaltıya sebebiyet veren Ali Yaşar'a faul yapıyor"

Toroğlu'nun penaltı pozisyonuna ilişkin yorumu şu şekilde:

"Lucas Torreira, penaltıya sebebiyet veren Ali Yaşar'a faul yapıyor. Ben olsam hakemi VAR'a çağırır, bu pozisyona baktırırım. Verirsin ya da vermezsin. Bu pozisyon Galatasaray'ın aleyhine olsa çağırırlar mı çağırmazlar mı?"

"Aptal yerine koymuş herkesi"

Aktürkoğlu'nun serbest vuruştan kazandığı gole ilişkin ise sert konuştu. Toroğlu şu sözleri kaydetti:

Böyle bir baraj kurdurulmaz. Ben oynasam ya atılırım ya da bu barajı oraya koydurtmam. Aptal yerine koymuş herkesi. Ya MHK'deki arkadaşlar hiç matematik, geometri falan okudunuz mu acaba? Bu ne rezalet? 13.5 metreden az değil bu baraj. Bilgisayarla ölçün bunu. Bu 9.15'te değil 10.15'te de değil 11.15'te değil."