Erman Toroğlu'ndan İsmail Kartal'a eleştiri: Bu tip takımlara karşı kilidi kıramıyorsan, kapıyı kıracaksın

Erman Toroğlu'ndan İsmail Kartal'a eleştiri: Bu tip takımlara karşı kilidi kıramıyorsan, kapıyı kıracaksın
Erman Toroğlu, haftayı puan kaybıyla kapatan Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'a eleştirilerde bulundu. Toroğlu, "Bu tip takımlara karşı kilidi kıramıyorsan, kapıyı kıracaksın" dedi.Trendyol Süper Lig'in 21. haftası...

Erman Toroğlu, haftayı puan kaybıyla kapatan Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'a eleştirilerde bulundu. Toroğlu, "Bu tip takımlara karşı kilidi kıramıyorsan, kapıyı kıracaksın" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftası sona erdi. Samsunspor'dan derin yara alan Fenerbahçe haftayı puan kaybıyla kapatırken, Galatasaray zorlu derbiden 5-1'lik net galibiyetle ayrıldı. Ligin zirvesindeki kıyasıya rekabet devam ederken Galatasaray, Fenerbahçe ile arasındaki 2 puanlık farkı kapatırken, Fenerbahçe averaj farkıyla liderliğini korudu. Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin kritik puan kaybına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toroğlu, "Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi iki takım hiç ummadıkları bir takıma takılıp şampiyonluğu verecekler" dedi.

"Kilidi kıramıyorsan kapıyı kıracaksın"

Toroğlu şu sözleri kaydetti:

"Fenerbahçe'nin İstanbul'daki beraberliği, Galatasaraylı futbolculara tabii doping oldu. Yine geldiler aynı hizaya. Anlaşıldı ki bu sezon sonuna kadar gidecek. İki takımdan biri geçmiş yıllardaki gibi ummadıkları bir takım veya takımlara takılıp şampiyonluğu verecekler.

En büyük hatayı İsmail yaptı. Çünkü bu tip takımlara karşı kilidi kıramıyorsan, kapıyı kıracaksın. O zaman sana ne lazım? Çift santrfor. Özellikle içeride oynuyorsan. Gelen o topları biri indirecek, biri karıştıracak, diğerleri gol yapacak.

Dzeko çıkana kadar gelen orta adedi, Dzeko çıktıktan sonra gelen orta adedine hemen hemen eşit. Yani Dzeko'nun, yani uzun boylu adamın kesinlikle oynaması gereken dakikalarda sen oyundan alıyorsun. O da sana tepkisini gösteriyor, haklı olarak."