Erman Toroğlu'ndan Mert Hakan Yandaş'a sert tepki

Erman Toroğlu'ndan Mert Hakan Yandaş'a sert tepki
Fenerbahçe, dün Kayserispor karşılaşmasından 4-3 galip ayrılmıştı. Maçın son dakikalarında ise Fred ve Mert Hakan Yandaş kırmızı kartla oyundan atılmıştı. Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Mert Hakan Yandaş'ı adeta topa...

Fenerbahçe, dün Kayserispor karşılaşmasından 4-3 galip ayrılmıştı. Maçın son dakikalarında ise Fred ve Mert Hakan Yandaş kırmızı kartla oyundan atılmıştı. Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Mert Hakan Yandaş'ı adeta topa tuttu.

Fenerbahçe'de, Kayserispor ile oynanan Süper Lig maçında Fred ve Mert Hakan Yandaş kırmızı kart görerek, Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u 4-3 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Cengiz Ünder ve Batshuayi'nin (3) golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Müsabakanın uzatma dakikalarında duran top kazanan ev sahibinde atış öncesi hakeme itirazda bulunan Fred, sarı kart gördü. Hakem Zorbay Küçük ile konuşmasını sürdüren Fred bu kez doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Ev sahibinde Gökhan Sazdağı'nın 90+10. dakikada kullandığı serbest vuruşta top üstten dışarı giderken, hakem Küçük Mert Hakan Yandaş'a ikinci sarı kartını gösterdi ve kırmızı kartla saha dışına gönderdi.

Böylece Fred'in ardından Mert Hakan Yandaş da Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü. Müsabakayı 4-3 kazanan Fenerbahçe, puanını 43'e yükseltirken maçı da 9 kişi tamamladı.

Karşılaşma sonrasında yaşananları A Spor ekranlarında yorumlayan usta isim Erman Toroğlu, Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'ı topa tuttu.

"Sen hasta mısın? Sen provokasyon mu yapıyorsun?"

Erman Toroğlu'nun ifadeleri şu şekilde:

"Fenerbahçe'de bir oyuncu var. Yöneticisi olsam 1 dakika sahada tutmam. Kim o? Mert Hakan... Bak tek başına yaptığı işe bak. Çıban başı, en son İsmail Kartal'ı çıldırttı. Adam delirdi resmen. Maçın 20 dakikası kalsa Fener mağlup olacak.

Sen hasta mısın arkadaş? Her maçta aynı işi yapıyorsun. İrfan Can Kahveci aynı şeyi yapıyordu. Oynayamıyordu, o toparladı ve iyi futbol oynamaya başladı, takımı kurtarmaya başladı ve rakiple oynamamaya başladı. Doğru yolu buldu. Sen ne biçim adamsın? Sen provaksyon mu yapıyorsun? Sen rakip takımlara mı çalışıyorsun? Galatasaray eğer bir futbolcuya, "Ya şu Fenerbahçe'yi boz." dese ancak senin gibi yapardı ve oyuncuyu attırırdı.

Fenerbahçe, Galatasaray maçını kaybederse bu oyuncu yüzünden kaybedecek. Bu tip adamı tutmayacaksın, devre arasında vereceksin. Şimdi çıkıp özür dileyecek. 10 dakika daha olsa Kayseri seni badem edecek. Sen her gittiğin maçta hadise yaratıyorsun. Bugün Fener maçı kaybetseydi onun yüzünden kaybedecekti.

Ama Fener onun yüzünden bugün en iyi oyuncusunu kaybetti. Tek onun yüzünden kaybetti, hakeme bağlamıyorum çünkü hakem boşu boşuna bir oyuncuya kırmızı göstermez.

Kaynak: Sabah