Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e: Sen adam değilsin, hadi beni mahkemeye ver!

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e: Sen adam değilsin, hadi beni mahkemeye ver!
Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Şenol Güneş'in Hatayspor'un antrenmanlarını Riva'da yapmasıyla ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. Futbol yorumculuğu yapan eski hakem Erman Toroğlu, SkySpor Youtube kanalında açıklamalarda...

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Şenol Güneş'in Hatayspor'un antrenmanlarını Riva'da yapmasıyla ilgili sözlerine sert tepki gösterdi.

Futbol yorumculuğu yapan eski hakem Erman Toroğlu, SkySpor Youtube kanalında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in deprem nedeniyle ligden çekilen Hatayspor için "Bu takımlar şimdi Riva’da çalışacaklarmış. Geçen sene neden yoktular o zaman. Yine aynı sahalarda idmanlarını yapamazlar mıydı?" yorumu tepki çekti. Siyah beyazlılar geçen sezon Hatayspor ve Gaziantep FK maçlarında kaybedilen 5 puan nedeniyle Süper Lig'de 2022-23 sezonunun tescil edilmemesini istemişti.

Toroğlu, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in Hatayspor açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Erman Toroğlu, Şenol Güneş'in Hatayspor ile ilgili yaptığı açıklamalar üzerine, "İnanamadım, bu adam bir de öğretmen. Depremde Şenol Güneş’in ailesi orada olsaydı; karısı, çocukları, akrabaları aynı cümleleri eder miydi. Nasıl insansınız siz? Her şeyiniz para mi sizin ya, her şeyiniz dolar mı, Euro mu ya? Lan sizde şu kadar insanlık yok mu ya?" dedi.