Ertuğrul Doğan: Spor Şube rica etti, sahaya girdim, PFDK’lık oldum!

Ertuğrul Doğan: Spor Şube rica etti, sahaya girdim, PFDK’lık oldum!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, İstanbulspor- Trabzonspor maçında yaşadıklarını anlattı: "Bir cezam vardı. TFF'nin böyle bir hakkı var. Bir miktar yazılıyor ben de ödeyerek yalnız bırakmak istemedim. Protokolde oturuyordum...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, İstanbulspor- Trabzonspor maçında yaşadıklarını anlattı:

"Bir cezam vardı. TFF'nin böyle bir hakkı var. Bir miktar yazılıyor ben de ödeyerek yalnız bırakmak istemedim. Protokolde oturuyordum Ecmel Bey sahaya girdikten sora Spor Şube 'yardımcı olur musunuz' diye rica ettiler. Bir büyüğümüzün başına sıkıntı gelsin istemem. Ecmel Ağabey beni kırmadı soyunma odasına kadar götürdüm. Herkes teşekkür etti, ama TFF beni Disipline sevk etti."

"TFF ve hakemlerle alakalı görüşüm değişmedi. Değişmesi için bir aksiyon almaları gerekiyor. Bizim federasyon başkanının şahsıyla alakalı bir düşüncemiz yok. Ben takımımın haklarını her şekilde savunurum. TFF'nin iyi niyetini gördüğümüz şekilde yanında oluruz. Bizim kendisinden aldığı aksiyonları görmemiz gerekiyor. Yapılanlar ortada ve bunları görmezden gelemeyiz. Henüz bir adım görmedik, gördüğümüz zaman bakacağız. Tabi çok uzun zamanları da yok bunu da söyledik."

"Mete Kalkavan konusunda bize söz verilmişti o sözden sapma oldu. Ocak ayı içerisinde gerekenin yapılacağı sözü verildi. Bunu bekliyoruz, uygularsalar destek veririz. Biz hakemle ilgili olarak açıklama yaparken yazılı ve sözlü olarak o sözleri aldığımızı ve gerekeni yapmasını söyledik. TFF başkanı ve yöneticiler de bu verilen sözün içerisinde var."