Eski milli futbolcudan VAR yorumu: Düdük hakemin elinde ama onu üfleyen nefes hakemin nefesi değil

Eski milli futbolcudan VAR yorumu: Düdük hakemin elinde ama onu üfleyen nefes hakemin nefesi değil
Eski futbolcu Engin Baytar, futbolun içinde kalmak istediğini ve antrenörlük eğitimi aldığını söyledi. DHA'ya konuşan Baytar, "Biz antrenörlük eğitimindeyiz. Kısmetse bu işin içerisinde olmayı istiyoruz. Yıllardır ülkemize...
Eski futbolcu Engin Baytar, futbolun içinde kalmak istediğini ve antrenörlük eğitimi aldığını söyledi. DHA'ya konuşan Baytar, "Biz antrenörlük eğitimindeyiz. Kısmetse bu işin içerisinde olmayı istiyoruz. Yıllardır ülkemize ve oynadığımız kulüplere emek verdik. Futbolun nasıl olduğunu biliyoruz. Futbolu geliştirmek istiyoruz. Türk futboluna genç futbolcular kazandırmak istiyoruz. Türk futbolunun ilerlemesi içinde en iyi şekilde çalışıp faydalı olmaya çalışacağız. Kısmetimiz ve nasibimiz olursa bizde antrenörlük yapmayı düşünüyoruz." dedi.

Futbol kariyeri hakeme gerçekleştirdiği saldırı sonrası ivme kaybeden ve biten Engin Baytar, VAR uygulaması ile ilgili de görüşlerini paylaştı:

"İşin içine VAR girince herkes çok daha iyi olacağını düşünmüştü ama ne yazık ki daha da kötüye gidiyor. Düdük her zaman hakemin elindedir ama düdüğün içine üflenen nefes hakemin nefesi değildir. Başkalarının nefesidir. Bence onu düşünmek lazım."