Fatih Tekke: Icardi benim kadar yetenekli değil. Galatasaraylılar kızacak ama gerçek bu

Fatih Tekke: Icardi benim kadar yetenekli değil. Galatasaraylılar kızacak ama gerçek bu
Türk futbolunun önemli isimlerinden, son olarak İstanbulspor'u çalıştıran Fatih Tekke, Kuzey Ekspres gazetesine verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, lige damgasını vuran Galatasaray'ın golcüsünün...

Türk futbolunun önemli isimlerinden, son olarak İstanbulspor'u çalıştıran Fatih Tekke, Kuzey Ekspres gazetesine verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, lige damgasını vuran Galatasaray'ın golcüsünün kendisi ile kıyaslanması istediğinde ise "Ben ondan daha yetenekliyim. Icardi inanılmaz iyi ama özellik olarak saydığın zaman tabi ki benden aşağıda kalır. Şimdi Galatasaraylılar kızacak bize ama gerçek bu." ifadesini kullandı. Galatasaray kadrosunu değerlendiren Tekke, "Orada Torreira var. Allah ona biraz hız biraz daha boy vermiş olsa bambaşka olurdu. Aynı şekilde Muslera var o da çok özel bir oyuncu." dedi. Fatih Tekke, Fenerbahçe'den de Tadic ve Ferdi'yi, son dönemde de İsmail Yüksek'i beğendiğini belirtti.

Tekke, Trabzonspor'a bir gün geldiğin zaman başarısız olma korkun olur mu? sorusuna şu yanıtı verdi:

"Benim hayatta korkularım çok net ve bellidir. Korkuyu tanımlamam da nettir. Allah'a karşı bir korkumuz var onun haricinde tedirgin olduğun, endişeli olduğun anlar her an olabilir. Trabzonspor değil, oynadığın herhangi bir halı saha maçında da yenilme endişesi duyabilirsin. Bu gayet normal bir şey. Kuracağım ekibimle beraber şuan her işin altından kalkabilecek seviyedeyiz diye düşünüyorum." dedi.