Fatih Terim'e Lucescu şoku! Kupadan sonra ligde de kaybetti

Fatih Terim'e Lucescu şoku! Kupadan sonra ligde de kaybetti
Yunanistan Ligi’nde teknik direktörlüğünü Fatih Terim’in yaptığı Panathinaikos, zirveyi yakından ilgilendiren maçta PAOK'a 2-1 mağlup oldu. Terim yönetiminde ligde ilk yenilgisini alan Panathinaikos puan cetvelinde  üçüncü...
Yunanistan Ligi’nde teknik direktörlüğünü Fatih Terim’in yaptığı Panathinaikos, zirveyi yakından ilgilendiren maçta PAOK'a 2-1 mağlup oldu. Terim yönetiminde ligde ilk yenilgisini alan Panathinaikos puan cetvelinde  üçüncü sıraya geriledi.

PAOK, 43. dakikada Kiril Despodov ile 1-0 öne geçerken gol sonrası Panathinaikos teknik heyeti ile PAOK teknik heyeti ve oyuncular arasından tartışma çıktı.

Yaşanan tartışma sonrası iki takım yedek kulübeleri arasında sinirler gerilirken Teknik Direktör Fatih Terim'in çok öfkelendiği görüldü. Terim’in PAOK Teknik Direktörü Razvan Lucescu’ya Türkçe hakarette bulunması da kameralara yansıdı.

[video width="852" height="480" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/01/terim2801.mp4"][/video]

İki takım arasındaki tartışma büyümeden önlenirken Fatih Terim'in yardımcılarından Necati Ateş ve PAOK yardımcı antrenörü sarı kart gördü.

BAKASETAS GOLLE BAŞLADI

Panathinaikos'un Trabzonspor'dan transfer ettiği Anastasios Bakasetas, müsabakanın 51. dakikasında attığı penaltı golüyle skoru 1-1 getirdi.

Maçın 56. dakikasında bir kez daha sahne alan Kiril Despodov, PAOK'u 2-1 öne geçirdi ve maçın skorunu belirledi. Bu skorla 47 puana yükselen PAOK, liderliğini sürdürdü.

Hafta içinde kupada ilk yenilgisini alan Fatih Terim bu skorla ligde de ilk yenilgisini yaşadı. 44 puan kalan Panathinaikos ise ikinciliği AEK'ya kaptırarak üçüncü sıraya geriledi.