Fenerbahçe 3 penaltı kaçırmıştı: Şok gerçek ortaya çıktı

Fenerbahçe 3 penaltı kaçırmıştı: Şok gerçek ortaya çıktı
UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'a seri penaltı atışlarında yenilen Fenerbahçe'de, 3 futbolcu penaltı kaçırmıştı. Penaltılarla ilgili flaş gerçek ortaya çıktı!

Süper Lig'de şampiyonluk peşinde koşan Fenerbahçe, bir yandan Konferans Ligi'nde mücadele ediyordu.

Grup aşamalarını ve son 16 turunu büyük bir başarıyla geçen Kanarya, çeyrek finalde Yunanistan takımı Olympiakos ile eşleşti.

Turun ilk maçında rakibine 3-2 mağlup olan İsmail Kartal'ın öğrencileri, İstanbul'da oynanan rövanş maçına da bir hayli iyi başladı.

Henüz ilk 15 dakika dolmadan İrfan Can Kahveci'nin attığı golle 1-0 öne geçen sarı-lacivertliler, kalan dakikalarda galibiyet için gerekli olan 1 gol daha atamadı.

Penaltı hüsranı

Uzatmalara giden ve daha sonra da penaltılara kalan zorlu karşılaşmada Fenerbahçeli futbolcular topu ağlara göndermekte büyük zorluk yaşadı.

Olympiakos kalecisi Tzolakis, Fenerbahçe'ye tam 3 penaltıda da geçit vermeyerek takımını yarı finale yükseltti.

Fenerbahçe'de penaltı atışlarından Dusan Tadic, Cengiz Ünder ve Leonardo Bonucci yararlanamadı.

fenerbahce-olympiacos-ek-fotograflar-41945.jpg

Taraftardan tepki geldi

Penaltı atışlarında kaybederek elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'a sarı-lacivertli taraftarlardan yoğun tepki geldi.

Deneyimli çalıştırıcının maçın normal süresinin son dakikalarında Fred ve İrfan Can'ı aynı anda oyundan alması taraftarlar tarafından yanlış karar olarak nitelendirildi.

Penaltılarda da yanlış oyuncuların atışları yaptığını söyleyen taraftarlar, İsmail Kartal'a olan tepkilerini gizleyemedi.

Flaş gerçek ortaya çıktı

Sports Digitale'in haberine göre; Fenerbahçe takımı, Olympiakos maçının penaltılara gitme ihtimalini göz ardı etmiş.

Takımdan gelen bir bilgi olarak verilen haberde, sarı-lacivertli futbolcuların penaltı çalışmadığı belirtildi.

Mücadelenin penaltılara gitmesiyle birlikte atışları kullanacak futbolcuların kendi kafalarına göre vuruşlarını yaptıkları söylendi.