Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında sahaya liderliğini geri almak için çıkıyor

Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında sahaya liderliğini geri almak için çıkıyor
Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Sarı lacivertlilerde Afrika Kupası’nda olan Osayi-Samuel ve sakatlığı devam eden Fred karşılaşmada forma giyemeyecek. Altınordu altyapısından...
Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Sarı lacivertlilerde Afrika Kupası’nda olan Osayi-Samuel ve sakatlığı devam eden Fred karşılaşmada forma giyemeyecek. Altınordu altyapısından yetişip Avrupa'ya transfer olan Çağlar Söyüncü, teknik direktör İsmail Kartal'ın şans vermesi durumunda kariyerinde ilk kez Süper Lig mücadelesinde sahada olacak. Kartal’ın Krunic’i ilk 11’de düşündüğü belirtiliyor.

Antalyaspor- Fenerbahçe mücadelesi bugün 19:00’de başlayacak. Süper Lig karşılaşması beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok yapacak.

Haftaya lider giren Fenerbahçe, Galatasaray'ın dün Samsunspor karşısında aldığı galibiyet sonrası liderliğini geri almak için üç puanı hedefliyor.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Livakovic- Mert, Bonucci, Djiku, Ferdi- İsmail, Krunic- İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic- Dzeko 11'ini tercih etmesi bekleniyor.