"Fenerbahçe bize 1 puanı aptallığına verdi"

"Fenerbahçe bize 1 puanı aptallığına verdi"
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray maçı sonrası sosyal medyada başlayan eleştirilere yanıt verdi. Beyaz TV'ye konuşan Yıldırım şunları söyledi:“Samsunsporlular da saldırıyor. Bu üçünü kadro dışı bırak...
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray maçı sonrası sosyal medyada başlayan eleştirilere yanıt verdi. Beyaz TV'ye konuşan Yıldırım şunları söyledi:

“Samsunsporlular da saldırıyor. Bu üçünü kadro dışı bırak diyorlar. Tamam üçünü kadro dışı bırakayım, kim oynayacak? Ben küme mi düşeceğim?”

“Bakın bu çocukların (Okan Kocuk, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı) üçünde de kötü niyet yok ama beyinleriyle kalpleri arasında çelişki olmuştur. Olmamıştır demiyorum. Sevdiği takımdır, oynadığı büyük takım, ona karşı oynamak kolay değildir. Camia baskıları, şunlar var, bunlar var. Galatasaray’a karşı gol atsalardı, Galatasaraylılar onları hain ilan edecekti ama başkaları bir şey demeyecekti. Şimdi atmadılar diye bu sefer Fenerbahçeliler hain ilan ediyorlar.”

"Fenerbahçe'den 1 puan aldık ve Galatasaray'a kaybettik diye Fenerbahçeliler bize saldırıyor. Daha önce Galatasaray'da oynamış 3 futbolcu var diyorlar. Ben Ali Koç'tan da 3 oyuncu istedim, vermedi. O yüzden böyle şeyler söylenmesi ayıp. Ben hayatımda pis işlere girmem. Ne maç alırım, ne maç satarım. Ben Türkiye'de şike var dedim. Şampiyonluğum çalındı dedim. Böyle bir adamken Galatasaray'a mı vereceğim maçı? Ben hocamızın kadrosuna saygı duyarım. Kadroya karışan bir başkan değilim. Yenildik ve kötü oldu bizim için. Bunun altında bir şey aranmasın. Bu ülkede temiz futbol için bağıran 1 numaralı başkan benim. Ali Koç kadar ben de bağırırım. Belki beni fazla ciddiye almıyorlar büyük camia olmadığımız için ama Yüksel Yıldırım'ın asla geçmişinde ve yaşam tarzında rüşvet, maç satma olmaz. Ne maç alırım, ne maç satarım."

"GALATASARAYLILAR HAİN İLAN EDECEKTİ"

"Bakın bu çocukların 3'ünde de kötü niyet yok. Ancak beyinleriyle kalpleri arasında kesinlikle bir çelişki olduğunu düşünüyorum. Olmamıştır demiyorum. Sevdiği takımdır. Oynadığı büyük takım. Orada ona karşı oynamak kolay değildir. Camia baskıları var. Galatasaray'a karşı gol atsaydı Galatasaraylılar onları hain ilan edecekti. Başkaları bir şey demeyecekti. Şimdi atmadılar diye bu sefer Fenerbahçeliler hain ilan ediyor."

"FENERBAHÇE 1 PUANI APTALLIĞINA VERDİ"

"Fenerbahçe bize 1 puanı verdiyse aptallığına verdi. Ben orada yöneticilere de söyledim yani. 20 pozisyona girdin. 40 kere ceza sahama girdin gol atamıyorsun. Vurdukları toplar auta gidiyor, direğe vuruyor. Ne yapacağız kendi kalemize mi gol atacağız? Biz bir tane frikik attık. Kalecinin aptallığı girdi içeri. Başka pozisyonumuz yok. Fenerbahçe'den 1 puan aldık diye millet bize kızıyor. Kapatalım o zaman." şeklinde konuştu.