Fenerbahçe elendi, Mert Hakan isyan etti: Böyle oynayanın takımda yeri olamaz

Fenerbahçe elendi, Mert Hakan isyan etti: Böyle oynayanın takımda yeri olamaz
Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne elenen Fenerbahçe'de, maç sonrası soyunma odasında kaptan Mert Hakan Yandaş takım arkadaşlarına isyan ettiFenerbahçe başkentte, MKE Ankaragücü'ne 3-0 yenildi ve Ziraat Türkiye Kupası'na...
Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne elenen Fenerbahçe'de, maç sonrası soyunma odasında kaptan Mert Hakan Yandaş takım arkadaşlarına isyan etti

Fenerbahçe başkentte, MKE Ankaragücü'ne 3-0 yenildi ve Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti. Maç sonrası sarı-lacivertlilerin soyunma odasında adeta isyan verdi.

Teknik Direktör İsmal Kartal, "Oynadığınız futbol da tabeladaki skor da Fenerbahçe'ye hiç yakışmadı. Bunun özrü olmaz, bunu ancak sahada maçlarınızı kazanarak telafi edebilirsiniz" diyerek sitem etti.

Hürriyet'in haberine göre; kaptan Mert Hakan Yandaş, takım arkadaşlarına sert çıktı ve şu ifadeleri kullandı: "Fenerbahçe elbet yenilebilir, elenebilir de ama böyle ruhsuz, mahkum, mağlubiyete razı gibi oynayamaz. Herkes kendine gelsin, böyle oynayanın takımda yeri olamaz."