Fenerbahçe, Gaziantep FK'nın Emre Mor transferi teklifini kabul etmedi

Fenerbahçe, Gaziantep FK'nın Emre Mor transferi teklifini kabul etmedi
Fenerbahçe, Gaziantep'in Emre Mor için yaptığı transfer teklifini Sumudica'dan dolayı kabul etmediği öne sürüldü.Fenerbahçe'de takımdan ayrılması beklenen Emre Mor için Gaziantep FK, transfer teklifinde bulundu. Görüşmeler...
Fenerbahçe, Gaziantep'in Emre Mor için yaptığı transfer teklifini Sumudica'dan dolayı kabul etmediği öne sürüldü.

Fenerbahçe'de takımdan ayrılması beklenen Emre Mor için Gaziantep FK, transfer teklifinde bulundu. Görüşmeler sürerken Kulüp Başkanı Ali Koç, transfer teklifini kabul etmediği iddia edildi.

3 kulüp devreye girdi

Gaziantep FK ve Antalyaspor'un Milli futbolcuyla yakından ilgilendiği iddiaları gündemde yer alırken Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'un da Emre Mor'un peşinde olduğu ileri sürülmüştü.

Gaziantep teklifi kabul edilmedi

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Gaziantep FK’nın Emre Mor için yaptığı teklifi reddetti. Koç, Emre Mor için henüz diğer takımlara ise cevap vermedi.

Sumudica engeli

Gaziantep FK'yı deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Sumudica'nın maç sonunda yaptığı açıklamalara tepki vermişti. Sumudica, İsmail Kartal'ın zemin için yaptığı yoruma ''İsmail Kartal kim, zeminin iyi olmaması onu ilgilendirme'' cevabı vermişti. Transfer haberleri çıkarken taraftarlar da Sumudica'nın açıklamasından sonra Emre Mor'un Gaziantep FK'ya gitmemesini istedi.