Fenerbahçe kader maçına çıkıyor... Konyaspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta? İlk 11'de kimler yer alacak?

Fenerbahçe kader maçına çıkıyor... Konyaspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta? İlk 11'de kimler yer alacak?
Fenerbahçe, Süper Lig'de 35. hafta maçında Konyaspor'a konuk olacak. Sarı Lacivertliler kazanarak lider Galatasaray ile puan farkını tekrar 4'e indirmek istiyor

Süper Lig'de 35. hafta bugün oynanacak maçlarla tamamlanacak. Gecenin maçı Konyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Mücadelesi saat 20:00’de başlayacak.

Bahattin Şimşek’in düdük çaldığı karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Maçı VAR hakemi Alman Daniel Schlafer olacak.

Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında kazanması durumunda puanını 92’ye yükseltecek ve lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 4'e indirecek.

Fenerbahçe sezonun ilk yarısında oynadığı Konyaspor maçında rakibini 7-1 mağlup etmişti. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri, Edin Dzeko (3), Mert Müldür, Sebastian Szymanski, Michy Batshuayi ve Uğurcan (k.k.) kaydetti.

35. hafta öncesinde ev sahibi Konyaspor topladığı 36 puanla düşme hattının üzerinde bulunuyor. Sezon genelinde oynadığı maçlarda 8 galibiyet alan yeşil-beyazlılar 12 beraberlik ve 14 mağlubiyet yaşadı.

Fenerbahçe ise lider Galatasaray’ı takibini sürdürüyor. Geride kalan 34 haftada 28 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı-lacivertliler, 89 puan topladı.

İsmail Kartal yönetiminde Fenerbahçe bu sezon gol sıkıntısı yaşamadı. Sarı-lacivertlilerde Dzeko bu sezon 20 gol, 5 asistlik katkı verdi. İrfan Can Kahveci ise 12 gol, 9 asistle takımın en skorer oyuncularından oldu.

Konyaspor mücadelesi öncesinde Dzeko, İrfan Can Kahveci, Batshuayi, Dusan Tadic ve Szymanski gibi oyuncuların performansı merak ediliyor.

Yeşil-beyazlılar bu sezon beklentilerin uzağında bir performans sergiledi. Geride kalan haftalarda 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 14 mağlubiyet alan Konyaspor, rakip fileleri 34 kez sarsarken kalesinde ise 48 gol gördü. 35. hafta öncesinde Konyaspor topladığı 36 puan ile 16. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'de Konyaspor maçı öncesi iki eksik var. Sarı lacivertli takımda tedavileri süren Jayden Oosterwolde ve İsmail Yüksek forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11

İsmail Kartal'ın takımını; Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, Krunic, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko onbiri ile sahaya sürmesi bekleniyor.