Fenerbahçe Kongre Üyesi Özbilgin'den Erdoğan'a: Trabzonspor şampiyon olurken, senin bakanların neden tribündeydi?

Fenerbahçe Kongre Üyesi Özbilgin'den Erdoğan'a: Trabzonspor şampiyon olurken, senin bakanların neden tribündeydi?
Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurulu'nda konuşan kongre üyesi Burhan Özbilgin, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Galatasaray'ı "siyaset dışı kalması" nedeniyle takdir etmesini eleştirdi. Özbilgin ayrıca,...

Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurulu'nda konuşan kongre üyesi Burhan Özbilgin, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Galatasaray'ı "siyaset dışı kalması" nedeniyle takdir etmesini eleştirdi. Özbilgin ayrıca, Erdoğan'ın Fenerbahçe'ye en büyük zararı verdiğini dile getirdi.

Burhan Özbilgin yaptığı konuşmada, "Trabzonspor şampiyon olurken senin bakanların neden protokolde değildi, niye tribündeydi? Fenerbahçe tribünlerinde hiçbir bakanın yoktu. Kongre üyesi o kadar bakanın var" dedi.

Özbilgin ayrıca, "Herkes, 'Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçeli' diyor. En büyük zararı biz Erdoğan'dan gördük, görmeye de devam ediyoruz. İsterlerse beni mahkemeye versinler. Sonuna kadar ben Fenerbahçe için varım. Fenerbahçe için ölmeye de hazırım" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN - Erdoğan'dan Galatasaray'a: Bu tavrı sürdürmenizi bekliyorum